Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz lenne ilyenekbe...

Nagyon gáz lenne ilyenekbe mászkálni utcán?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nagyon tetszenek de félek, hogy r.ibancnak néznének....?? Vagy esetleg randira?

Szerintem a fűzőnek nem az életművésznőket kéne eszünkbe juttatnia hanem a női eleganciát..?

2015. márc. 29. 16:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
Elég gáz.
2015. márc. 29. 16:16
 2/15 A kérdező kommentje:

Bocsánat az elsőt kétszer linkeltem be. Az egyik ez akart lenni:

[link]

2015. márc. 29. 16:16
 3/15 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem ez nem utcára való.
2015. márc. 29. 16:19
 4/15 anonim válasza:
0%
Szerintem egyáltalán nem gáz.Mondjuk ez kortól is függ...meg hogy formás vagy e(egy lapos csajon ez elèg fura lenne)
2015. márc. 29. 16:19
 5/15 anonim ***** válasza:
28%

Nem gáz, a gothok is hordanak utcára fűzőket.

Ezek rendes, utcára hordható darabok, rendes felsőruházat. A fehérneműfűzők teljesen máshogy néznek ki.

De ha rám hallgatsz, nem ezeknél veszed meg a fűzőt, mert ebay-en tökugyanezeket árulják jóval olcsóbban, csak ugye azokra kell várni 2-3 hetet.

2015. márc. 29. 16:23
 6/15 A kérdező kommentje:

Ezeket csak példának raktam ki :)

Egyébként ebay-t ismerem de ott még egy tök sima ruhának s nehéz belőni a jó méretét nemhogy egy ilyennek mert még ha meg is adnak táblázatot és aszerint rendelek valahol mindig van valami ami nem tökéletes szóval még gondolkodok de azért köszi :)

2015. márc. 29. 16:26
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

Az utolsó szerintem még elmegy, de a többit max a pasid lássa rajtad mert nagyon rikító és nem kedves dolog jutna róla senkinek az eszébe.

Szerintem nagyon jól néznek ki, de nem szerencsés ilyet hordani mert r*b*ncnak bélyegeznek első látásra. Összejövetelekkor hordhatnád őket, de én csak úgy járni kelni nem ajánlanám.

Szép és feltűnő, de nem mindenki gondolja úgy hogy eleganciát jellemezne amit sajnálok.

2015. márc. 29. 16:29
 8/15 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem meg gáz. Bugyi meg melltartóba se mászkálsz utcán...
2015. márc. 29. 16:32
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
Ezek szerintem nem mind utcára valók, de amúgy nagyon jól néznek ki. Hát nem átlagos viselet, de ha nem zavar, hogy páran megnéznek, akkor miért ne?
2015. márc. 29. 16:32
 10/15 anonim ***** válasza:
75%

5. vagyok

Ez igaz, hogy kicsit lutri, de én eddig be tudtam lőni a méretet, nem olyan nehéz. :) Nem akarlak persze rábeszélni az ebay-es verzióra, ha így biztonságosabbnak érzed, akkor oké.

Még annyi, hogy ha valaki úgy gondolja, hogy esetleg túl sokat mutat, még mindig rá lehet venni egy bolerot vagy pelerint. És ha olyat veszel, ami hátpaneles (a fűzőrész alatt van egy plusz anyagdarab, hogy ne látszódjon a hátad), akkor egy grammal nem mutat többet egy ilyen fűző, mint egy sima csőtop.

2015. márc. 29. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!