Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A CCCP felirat önkényuralmi...

A CCCP felirat önkényuralmi jelképnek számít?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni CCCP-s pulcsit, de nem tudom, hogy önkényuralmi jelképnek számít-e a viselete. Utána néztem és azt találtam, hogy ezen jelképek a horogkereszt, vörös csillag, sarló és kalapács stb., de magáról a CCCP rövidítésről nem volt semmi. Megkérdeztem apát, szerinte az. Azért szeretnék ilyet, mert nagyon szeretem Oroszországot, mint nemzet, a nyelvet, kultúrát stb. Sőt, már a TV-ben orosz foci-meccsen is láttam kislányt CCCP-s pólóban. Che Guevara is az, mégis járkálnak sokan olyan pólóban. Nem egy ismerősömnek is van ilyen cucca/kiegészítője. Nem tudom. :S Szerintetek?

18/L

2010. febr. 17. 16:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
45%

Ezaz ezt mondom énis.Meg nem okoskodnék ha nemtudnék oroszul.Anyanyelvem...

Szerinted ha ki tudtam olvasni akkor mit magyarázol h p az r meg b az v?! pfff

2010. febr. 17. 17:17
 12/23 anonim ***** válasza:
40%
Ez a Moszkba ez nagyon gáz!
2010. febr. 17. 17:48
 13/23 anonim ***** válasza:
48%
Szopja ki aki azt gondolja hogy nagyon gáz!
2010. febr. 17. 17:49
 14/23 anonim ***** válasza:

Azért télleg elég ház mint amikor puma helyett puna xDDDD

meg ilyenek áhh ez tiszta vicces xD

2010. febr. 17. 19:34
 15/23 anonim ***** válasza:
33%

B = V

Б = v

Na szerintem így teljesen kibeszéltük a cirill betűs ABC ezen betűjét. :)

2010. febr. 17. 21:05
 16/23 anonim ***** válasza:
14%

"Б = v"

te se*ghülye vagy

Б = B mint B*ZDMEG

2010. febr. 17. 21:11
 17/23 anonim ***** válasza:
nem önkényuralmi jelkép, de nem garantált a testi épség hordáskor.....
2010. febr. 22. 21:46
 18/23 anonim ***** válasza:
6%

Mert milessz?

Talán egy pár náci köcsög leugatja?

Fúúú de vagány beszólás volt ez ;)

Szánalmas a ti fajtátok -.-"

Ez olyan mint amikor a sok rasszista egymás közt ocsmány szavakkal illeti a cigókat de amikor ottvan előtte kezet fog vele miújság rómeókám stb...

Ennyik vagytok magyarok...

Addig mertek pofázni.

Pl ezt most tuti nem merted volna szádon kiejteni az akkori CCCP-be vagy akár a mostani Oroszországba.

Meg is döglenél te csíra

2010. febr. 22. 23:05
 19/23 anonim ***** válasza:
46%

"Ennyik vagytok magyarok..."

Ezt ne vegye mindenki magára csak a nagy többség manapság ilyen...

De akkoris csak 1 nagyszájú köcsög nép.Semmi összetartás.Tiszta szégyen milett ezzel az országgal...

Meg azok a kifogások hogy: "Jajj könnyű a cigányoknak ha jön az egész fajta"

Annyira nevetséges hogy már fáj.Milyen fölénybe vannak?Vagy 10szer annyian vannak magyarok mégse tudnak mit kezdeni.Iskolába TAPASZTALOM évfolyamba van 2 cigány meg kb 100 gyerek és be vannak fosva!Terrorizálja őket 2 cigó.Erre megkrédeztem mi van veletek miért tudtok visszaütni?Válasz: jajj mert ők sokkal többen vannak

Pedig igenis 2en vannak

Meg legérdelesebb más országokba szerbia,horvátország,ukrajna,oroszország miért nincsen ez így?Ott annyit látok ha a cigány 1 rossz szót szól hát repül bele a folyóba

Jól is teszik nem hagyák magukat.

De magyarok csak féljünk tőlük,segítsünk neki dolgozunk értük stb...SZÉGYEN EZ A MAGYARORSZÁG A LEGNAGYOBB SZÉGYEN!!!!!!!!!!!!

2010. febr. 22. 23:11
 20/23 anonim ***** válasza:

Még1szer mondom nem mindenki ilyen (CSAK 90%a az országnak kb) azért van egy pár jófej hungarista meg kárpátiás ismerősöm

Gárdisták is azért megálják a helyüket!

De még a skinheadok is fosnak komolyan xD

De legrosszab hogy ezek után még akkora pofája van az országnak hogy az hihetetlen.Meg se láccik a térképen az emberig 0,000000nemtudom mennyi %a vagyunk.Egy 10milliós ccsődtőmeg.Erre olyan büszkék egyesek hogy ajaj.Itt mondja hogy fel ne merje venni a CCCP-s pólót mert kikap de ha meglátsz 1et hozzá se mersz szólni!Szerintem ameddig nem lessz kemény összetartó né paddig KUUSS LEGYEN!Ne csak a pofátok járjon.

2010. febr. 22. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!