Mi a véleményetek a Conversről? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szerintetek egy fiúnak divatos még a fehér Converse,vagy inkább már olyan elcsépelt,tucat stílus?2015. márc. 24. 11:00
1/13 anonim válasza:
Inkább az mint a Vans meg AirMax :)
2/13 anonim válasza:
Nem stílus, csak egy tornacipő.
3/13 anonim válasza:
Túlárazott keleti holmi semmi több , a fehér meg kényes "szín" . A komolyabb márkák is kezdenek hamar tönkre menni ( Mustang pl ). A Deichmann-ba kifogok ritkán egész klasszat a sok giccses között . Sznob cipőt és tömeg divat holmit nem veszek , pláne méreg drágán .
4/13 anonim válasza:
én imádom és lesz.rom magasról a sok stílustalan ember véleményét aki megveszi a kínai f.s cipőt mert ő "nem vesz drága cipőt" :D nem mintha egy converse annyira nagyon drága lenne de inkább kiadok több pénzt egy cipőre és nem jön szét 3 hónap alatt
5/13 anonim válasza:
nagyon lejárt már, inkább kinevettetnéd magad. olyan mint a fila táska, egy apró fokkal igényesebb de ennyi.
nem tudom milyen stílust akarsz követni, visszafogott/letisztult de igényes, márkás irányzatra tippelek, ez esetben tudnám ajánlani a vans (az is tucatmárka ez igaz de vannak egyedibb darabjai, közel sem annyira elcsépelt mint egy fehér converse), a c1rca vagy a tisza cipőket.
mindezt meleg srácként írtam
6/13 anonim válasza:
Azt vegyél fel, ami neked tetszik, a többiek véleménye szerintem teljesen mindegy.
Egyébként a Converse is csak egy cipő, ugyanabból gyártják, minta többit, volt nekem is zsongó tinikoromban vagy 6-7 pár, egy nyár alatt ugyanúgy le lehet strapálni, mint mást. Csak a mintájuk miatt vettem őket, mert legalább jól néztek ki.
7/13 anonim válasza:
Első válaszolónak sem volt még eredeti Airmax cipő a lábán. A Nike termékeit meg lehet nézni, világ legjobb sportcipőjét vettem ott, mondjuk az nem Airmax hanem Freerun de valami csoda hordani. A Converse-től viszont feláll a szőr a hátamon. Idegenkedek tornacipőért 10 ezreket fizetni, akkor már inkább veszek egy Espirit bőr tornacipőt. :D
9/13 anonim válasza:
Alapdarab. Olyan, amit szinte bármilyen stílusba be lehet illeszteni. Emellett jó minőségű, és igényesen van megcsinálva, sokáig bírja.
10/13 anonim válasza:
Tömeg szutyok , nem tudott sznob termék lenni , mert Amcsiban a csövik és a csórik viselik a farmerrel együtt . Az ára lett sznob , az embereket a gagyi csak drágán érdekli . A női gumicsizma 30 ezerért is ezt bizonyítja ( Hunter).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!