Ti az alvós ruhátokat hol tároljátok? A szekrényben vagy az ágyneműtartóban? Szerintetek furcsa az, hogy én a ruhásszekrényemben tartom?
Figyelt kérdés
:(2015. márc. 23. 14:23
11/12 anonim válasza:
Amit hordok épp, az a parna alatt, a többi a ruhasszekrenyben de külön reszen vannak.
12/12 anonim válasza:
régen nekem is szekrényben volt, külön polcon. de kaptam egy fedeles, fonott kosárkát, már abban vannak. az otthoni szakadt göncökkel együtt. néha azokat is befogom alvásra. sőt általában azok a cuccaim lesznek leminősítve a pizsama szinte, amik szakadtak vagy cicanadrágok vagy ilyesmik. régi metal pólók. ex pali pólója. anyám melós pólója. satöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!