Milyen márkájú farmert vegyek és honnan?
15 ezer forintot maximum rá szeretnék szánni egy jobb farmerre. (Akciósan a Levisben is van 12ezerért)
Azt szeretném még tudni, hogy milyen farmer márkát érdemes még venni esetleg, ami bírja a strapát és optikailag jól formál. Ilyenre gondolok, hogy vegyek levist, vagy a zarába érdemes, esetleg valami más farmeres boltban.
(nő vagyok)
farmereket nem szoktam nagyobb márkáknál venni..inkább tallyban :) nekem mind jól bírja,nagy a választék,és jó darabok vannak :)
bocsi,ha szerinted hülyeséget írok,csak nekem ez vált be :)
"Én a C&A-t ajánlom! :) Nagyon jók a farmerjaik"
Ha learazva kapsz 5 ezerert, akkor egy Levis learazott araert kapsz szinte 3-at, igy mar valoban jobban megeri C&A. Fontos kerdes, hogy kapsz-e megfelelo meretet, ha nem, nadragonkent raszamithatsz meg 1000-2500forintot a felhajtasra.
Köszönöm a sok választ! :)
A h&m-es farmerem nagyon bírja, de 10 ezerért vettem, szuper, nem nyúlik ki, de nem sokkal többért lehetne valami márkásabbat is.
Viszont a Springfieldes 7ezer forintosból az egyik kinyúlt, a másik meg kifakult :( és még fél éve sem vettem. A pimkies pedig télen konkrétan szétszakadt a combomon (pedig nem vagyok egy nagydarab :))
Múltkor voltam bent a levisben, és 12 ezerért voltak fél áron a női farmerek, 6 fazon. :) Rendelni nem mernék, meg a fenekemen hogy hogy áll nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!