Ilyenkor még kabátot vagy már dzsekit hordasz?
Figyelt kérdés
Én még kabátot,de gondolkodtam a dzsekin is,mert sokan mondják hogy miért járok még mindig téli kabátba,csak este is szoktam néha jönni/menni valahova és nem tudom nem fáznék-e sima dzsekibe.2015. márc. 15. 17:56
1/8 anonim válasza:
én télikabátot hordok még,Szibériában hideg van
2/8 piriiiii válasza:
Kabátot, reggel azért még hideg van. Sőt, ma napközben is fáztam, pedig hosszú és vastag kabátom van, sál is volt rajtam.
3/8 anonim válasza:
Kabátot, na persze nem prémeset.:D
4/8 anonim válasza:
Vékony szövetkabátot, de mikor nagyon hideg van, néha még a vastagabbat is felveszem.
5/8 anonim válasza:
Dzsekit, vagy még azt sem. 17 fok volt egyik délután is. Süt a nap éget szinte.
6/8 anonim válasza:
Téli kabátot, mert hajnal 5-kor járok dolgozni és akkor még nincs meleg. De hazafelé (du. 3-4 körül) már melegem szokott lenni benne... Sajnos nem tudom áthidalni ezt a problémát...
7/8 anonim válasza:
Én már kis műbőr dzsekiben járok, aláöltözök, meg sálat azért veszek. Csizmáim elpakoltam, már tornacipőben járok.
8/8 anonim válasza:
télen is egy pulóverben jártam, most is, bár pár napja felvettem egy sídzsekit, mert a szél miatt fáztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!