Hogy lehet melltartót próbálni?
Figyelt kérdés
Ugye gondolom fel nem lehet venni, az elég undi lenne... De akkor hogy próbálgassam végig hogy melyik lesz jó? Vagy marad az, h lemérem magam, a melltartóról meg elhiszem h tényleg olyan méretű?:D Vagy ezt ti hogy csináljátok?2015. márc. 13. 21:55
1/3 anonim válasza:
Úgy, hogy bemész a fülkébe, leveszed a saját cicifixedet és felveszed azt, amit fel akarsz próbálni. Nem tudom, mi az undi benne, szerintem pólót próbálni undorítóbb, mert akkor az előző próbáló hónalját az a póló már végigsimította.
Melltartót nem lehet találomra venni, mert egy adott méreten belül is vannak eltérések.
2/3 A kérdező kommentje:
Eddig mindig találomra vettem, aminek az az eredménye, hogy van 10 melltartóm, amiből 2 jó rám:D Nem tudom, vhogy az volt az érzésem hogy undi, de igazad van, más cuccok meg sokkal nagyobb felületen találkoztak még vagy 50 emberrel:D Nem is tudom mit pörgök ezen, nem vagyok undorodós, csak vhogy a fehérnemű jelleg miatt fura volt elgondolni h azt felpróbálni... na mindegy köszi:D
2015. márc. 13. 22:02
3/3 anonim válasza:
Felveszed és ha jó, akkor megveszed és addig moshatod amíg akarod:D
Emiatt ne aggódj nem kapsz bacit cicin keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!