Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehet melltartót próbálni?

Hogy lehet melltartót próbálni?

Figyelt kérdés
Ugye gondolom fel nem lehet venni, az elég undi lenne... De akkor hogy próbálgassam végig hogy melyik lesz jó? Vagy marad az, h lemérem magam, a melltartóról meg elhiszem h tényleg olyan méretű?:D Vagy ezt ti hogy csináljátok?
2015. márc. 13. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy bemész a fülkébe, leveszed a saját cicifixedet és felveszed azt, amit fel akarsz próbálni. Nem tudom, mi az undi benne, szerintem pólót próbálni undorítóbb, mert akkor az előző próbáló hónalját az a póló már végigsimította.

Melltartót nem lehet találomra venni, mert egy adott méreten belül is vannak eltérések.

2015. márc. 13. 21:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Eddig mindig találomra vettem, aminek az az eredménye, hogy van 10 melltartóm, amiből 2 jó rám:D Nem tudom, vhogy az volt az érzésem hogy undi, de igazad van, más cuccok meg sokkal nagyobb felületen találkoztak még vagy 50 emberrel:D Nem is tudom mit pörgök ezen, nem vagyok undorodós, csak vhogy a fehérnemű jelleg miatt fura volt elgondolni h azt felpróbálni... na mindegy köszi:D
2015. márc. 13. 22:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Felveszed és ha jó, akkor megveszed és addig moshatod amíg akarod:D

Emiatt ne aggódj nem kapsz bacit cicin keresztül.

2015. márc. 13. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!