Hol tudok pánt nélküli melltartót venni, ami tartja is a cickóimat?
Figyelt kérdés
85-90/D-s melltartót hordok
Sajnos nyáron nem tudok felvenni pánt nélküli ruhákat, mert nem találok olyan melltartót ami megtartaná a melleimet.
(már nem is keresek,mivel eddig nem jártam sikerrel)
Bp-i vagyok, esetleg valaki tudna javasolni fehérnemű boltokat?
2015. márc. 12. 10:23
1/7 anonim válasza:
Hordj fűzőt. A pánt nélküli melltartó sose tart.
2/7 anonim válasza:
D-s mellel sehol, ahoz kell pánt.
3/7 A kérdező kommentje:
:(
fűzőt nyáron? :O
2015. márc. 12. 10:37
4/7 anonim válasza:
Ekkora mellre elég gáz lenne a pánt nélküli ruha. Mi lenne ha olyan ruhákat hordanál, amik neked valók?
5/7 anonim válasza:
Ekkora mellet pánt nélkül semmi nem fog, felejtsd el.
6/7 pinkpancser válasza:
Ilyen mérettel valószínűleg tényleg nem fog tartani a pánt nélküli. Persze a pasiknak tuti tetszene ha megpróbálnád :)
7/7 anonim válasza:
Szia, én turiban találtam hosszas, kitartó keresgélés után egy Autograph márkájú szép melltartót. A fazonja sem olyan, mint a magyar boltban kapható pántnélküli melltartók, amiket olyan ember tervezett, akinek soha nem volt melle.
Triumph outletben is megpróbálhatnád, Kőbányán van a Gyömrői úton a CBA-nál. Vagy az Europarkban van egy fehérneműs, az még talán elfogadható árakkal dolgozik.
Esetleg csőmelltartó?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!