Egy nagyobb mellű is hordhat pánt nélküli melltartót?
90C-set elég sok helyen lehet találni, tescotól kezdve triumphon át különböző webáruházakig. Hordani hordhatod, de saját tapasztalatomból kiindulva a 75E-s pánt nélküli melltartók kb semmit sem érnek, tartásuk nuku, és mivel többségük elég vékony szivacsos, mintha nem is lenne rajtam.
Én innen vettem, leárazáskor kerestem, de nekem nem jött be.
[link]
2014. júl. 1. 07:18
90C az csak kínaiban nagy.
2014. júl. 1. 11:03
Hordhat, csak nem fogja tartani a mellét.
2014. júl. 1. 11:09
4/16 A kérdező kommentje:
:/ hát ha nem tartja a mellem meg sem veszem, nem tudom mit tegyek...
Figyelj, vannak olyan melltartók,amiknek hosszított az alja, azok picit jobban tartanak, de nekem személy szerint semmit sem ér az se. Bár nem tudom, a 90C mennyire nagy, de nekem az E-s mellemhez annyi, mint halottnak a csók. Én ilyenkor - ha ciki, ha nem - kénytelen vagyok szilikonpántot felvenni hozzá, azzal legalább tartja is a melleimet. Pánt nélkülivel vagy melltartó nélkül 2 lépés után a nyakamban kötnek ki az ikrek. Szilikonpántnál persze nem a megsárgult ócska fajtára gondolok, hanem a mattítottra, az kevésbé látszik. :) Egyébként én a helyedben megpróbálnék egyet valahol, pl Triumph áruházban, és ha kényelmes, akkor meg is veheted.
2014. júl. 1. 12:23
6/16 anonim válasza:
Ne is pazarold rá a pénzed, semmit nem fog érni én 75C-s vagyok, és próbáltam már nyári ruha alá... azóta is a szekrény aljában tárolom.
2014. júl. 1. 12:38
Érdekes, amiket írtok, nekem a 90D-E-t gond nélkül megtartja, pedig kínaiban veszem az összes melltartómat. Ha pánt kell ahhoz, hogy megtartsa a melltartótokat, akkor rossz a melltartó, ezt pedig hosszú távon a hátatok fogja megszenvedni.
Egyébként az sem igaz, hogy a Tescoban találsz 90C-s melltartót. Ott 85-ös körméret a legnagyobb, és a legtöbb divatüzletben meg a nagyonmenőőő fehérneműboltokban is. 90-eset kínai boltokban, piacokon, illetve webáruházakban, és drágább szaküzletekben találsz, a Triumph-nál például igen, kérdés, hogy ez mennyire megfizethető számodra.
2014. júl. 1. 13:20
Menj egy triumph üzletbe, mert először meg kellene állapítani a pontos méreted. Melltartót is próbálhatsz, hogy tart-e. Vásárolni nem kötelező.
2014. júl. 1. 13:22
9/16 A kérdező kommentje:
Hát nézzétek 17 évesen nem nagyon van pénzem drágább cuccokra ezért a kínaiban szoktam amúgy is vásárolni d csak ízléses cuccokat.
Attól is függ, hogy mihez gondoltad. Ha ilyen csőtop, pánt nélküli ruhákhoz vennéd, akkor felesleges, mert nagy mellűnek nem áll jól az ilyen. Bár nem tudom hogy a C az pontosan mekkora. (Nekem csak A-s)
2014. júl. 1. 15:18
Kapcsolódó kérdések: