Hát, én férfiként mondom, hogy a bő farmereket utálom.
Bár nem tudom pontosan mire érted, a karcsúsított farmer szerintem hülyeség, ugyanakkor az is, ha a méreted felett veszed 1-2 számmal, mert ugye övvel magadon tudod tartani, de nem feszül a combodhoz, a seggedhez, azaz, olyna hülyén érzem magam benne.
Az a jó farmer, amit ha felveszel, érzed hogy "körülölel" mindenhol, mégsem szorít, és nem esik le öv nélkül sem. (csúszni csúszhat, ezért van az öv, de tudj benne sétálni, öv nélkül is).
Farmerra nagyon allergiás vagyok, ha valami nem jó vele!
Alkatfüggő. Aki jó testű, vékony, sportos alakkal rendelkezik, azoknak jól áll a teljesen feszülős is. Aki viszont vastag alkat, annak más fazont célszerű választani.
Attól hogy a bokád vékony, még felvehetsz feszülőset is, ez inkább az alkatodtól függ. :)
nézegess divat, ffashion képeket és döntsd el mi tetszik
szerintem pl. pipaszár lábon marha hülyén áll a tapadós csőnadrág, olyan mintha golyalábakon járna az ember, mégis divat
ugyanakkor nekem is van skinny jean-em, nekem nem tetszik a ha bokákámnál túl laza, én bevetettem belőle, de mindenki döntse el maga
ugyanakkor van bő farmerom is, olyan rap/deszkás stílusú, de nem olyan brutál bő mint amit a shuffle-sek hordanak pl.
Nemelyik fiu olyan boszarut vesz fel mint az oregek,borzasztoan galingyazik a bokanal,log a seggen mint egy vitorlavaszon!
A szuk az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!