Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire feszüljön/ne feszüljö...

Mennyire feszüljön/ne feszüljön egy férfin a farmer?

Figyelt kérdés

2015. márc. 11. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én férfiként mondom, hogy a bő farmereket utálom.

Bár nem tudom pontosan mire érted, a karcsúsított farmer szerintem hülyeség, ugyanakkor az is, ha a méreted felett veszed 1-2 számmal, mert ugye övvel magadon tudod tartani, de nem feszül a combodhoz, a seggedhez, azaz, olyna hülyén érzem magam benne.

Az a jó farmer, amit ha felveszel, érzed hogy "körülölel" mindenhol, mégsem szorít, és nem esik le öv nélkül sem. (csúszni csúszhat, ezért van az öv, de tudj benne sétálni, öv nélkül is).

Farmerra nagyon allergiás vagyok, ha valami nem jó vele!

2015. márc. 11. 20:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Igazából a bokámnál gondoltam, mert az viszonylag vékony, és az is hülyén nézne ki, ha teljesen ráfeszülne, nem?
2015. márc. 11. 20:41
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Van csőszárú farmer, ami szűk a bokánál is, meg van az egyenes szárú, ami bokánál nem szűkül össze. Keress egyenes szárút.
2015. márc. 11. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
Az egy nagy hülyeség ha bokánál összeszorul. Szerintem. Nem is férfias.
2015. márc. 11. 20:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Ahogy jónak tartod, én ha veszek ezután farmert jeggingset veszek tuti.
2015. márc. 11. 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:
59%

Alkatfüggő. Aki jó testű, vékony, sportos alakkal rendelkezik, azoknak jól áll a teljesen feszülős is. Aki viszont vastag alkat, annak más fazont célszerű választani.

Attól hogy a bokád vékony, még felvehetsz feszülőset is, ez inkább az alkatodtól függ. :)

2015. márc. 11. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:

nézegess divat, ffashion képeket és döntsd el mi tetszik

szerintem pl. pipaszár lábon marha hülyén áll a tapadós csőnadrág, olyan mintha golyalábakon járna az ember, mégis divat

ugyanakkor nekem is van skinny jean-em, nekem nem tetszik a ha bokákámnál túl laza, én bevetettem belőle, de mindenki döntse el maga

ugyanakkor van bő farmerom is, olyan rap/deszkás stílusú, de nem olyan brutál bő mint amit a shuffle-sek hordanak pl.

2015. márc. 11. 23:34
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
csógatya a legjobb. : ) ebből van feszülős meg kevésbé feszülős fajta, mindkettő tetszik. más gatyát hordó fiúra rá se nézek. : D
2015. márc. 11. 23:56
 9/9 anonim ***** válasza:
59%

Nemelyik fiu olyan boszarut vesz fel mint az oregek,borzasztoan galingyazik a bokanal,log a seggen mint egy vitorlavaszon!

A szuk az igazi.

2015. márc. 12. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!