Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy kell viselni helyesen a...

Hogy kell viselni helyesen a karórát?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy melyik kézen kell viselni, és melyik irányba kell hogy nézzen. Úgy értem, hogy a tenyér fele vagy az ellenkező irányba legyen a számlapja.

2015. márc. 11. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Ahogy kényelmes. De tenyér felé én nem fordítanám a számlapját, mert ha leteszem a kezemet mondjuk az asztalra, akkor máris karcolódik.
2015. márc. 11. 19:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Úgy kell viselni ahogy neked jó... hihetetlen mi? Én pl a zsebemben tartottam amíg volt.
2015. márc. 11. 21:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Bal kézen, a számlappal fölfele.
2015. márc. 11. 21:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. márc. 12. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Számlappal lefelé úgy tudom katonák hordják, mert ha fegyvert tartanak, így is látják a pontos időt
2015. márc. 12. 19:25
 6/8 anonim válasza:
Hát úgy pont nem látnák. Talán ha befelé fordítva viselik.
2015. márc. 13. 11:22
 7/8 anonim válasza:

Nézd, Agnelli pl. mandzsetta fölött hordta:

[link]

Merj eredeti lenni, szóval ahogy jól esik!

2015. márc. 13. 14:35
 8/8 anonim válasza:
Én úgy tanultam, hogy ha jobb kezes vagy, bal kezeden, ha bal, a jobb kezeden. A katonák azért hordják befordítva az órát, mivel az óra üvegén a nap/fény visszaverődik, olyan, mintha egy tükörlappal integetnénk az ellenségnek, hogy itt vagyunk. Ha befordítják, nem villant az óra. Ha sima civil vagy, nem katona, stb. Akkor az órának kifelé kell néznie. Az óra ne legyen nagyon lecsúszva a kezedről és ne is legyen nagyon felhúzva. Úgy hord, hogy ne legyen kényelmetlen ha a csuklódat mozgatod. Az óra ne legyen túl nagy és túl kicsi a kezedhez képest, arra figyelni kell. Igaz régi kérdés, de ha valaki a jövőben olvassa, segíthet neki.
2019. júl. 5. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!