Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Karórát vásárolnék 200. 000...

Karórát vásárolnék 200. 000 Ft-ig! Tipp?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok, szeretnék egy komolyabb karórát vásárolni 200.000 Ft-ig (már rég óta spórolok rá ). Tudnátok valamilyen márkát ajánlani, vagy esetleg konkrét modellt? A válaszokat előre is köszönöm.

2015. jan. 31. 21:17
 1/9 anonim válasza:
0%

Órát venni?Ennyiért?Hülyeség felsőbb fokon.

Megsúgom,ettől nem leszel több senki szemébe,már ha ez a célod.

2015. jan. 31. 21:23
 2/9 Borosta2 válasza:
én 27ért vettem egy vostok amphibia(orosz) órát automata 200 méterig vízálló elég strapabíró és jól is néz ki szerintem az a 200e kicsit sok rá.
2015. jan. 31. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:

De mi lenne a célod veled?

komolyabb órából kezdésnek 80-120 ezret szánnék rá, abból már lehet venni egy svájci zafír üvegest

2015. jan. 31. 21:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem az órákat! És 10 éves korom óta hordok karórát. Szeretek divatosan öltözködni, és szeretnék magamnak egy szép és megbízható órát.
2015. jan. 31. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
most milyet hordasz?
2015. jan. 31. 22:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Egy barna szíjas arany színű secundát és egy fekete szíjas ezüst színű sportosabb police-t felváltva öltözékhez illően. Ezért szeretnék most valami komolyabbat. Cornavin Downtown karórákat néztem.
2015. jan. 31. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Longines? Esetleg Doxa? Mindenképpen olyan márkát válassz, ami kifejezetten órákat gyárt.

Vagy még gyűjthetnél, és esetleg egy Omega? Örök darab lenne, az biztos!

2015. febr. 1. 02:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Első, ez nem egy magas árkategória! Ennél sokkal, sokkal drágábban is lehet órát venni! És bizonyos körökben van jelentősége! Ha hiszed, ha nem...
2015. febr. 1. 02:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogyha tényleg ennyire érdekelnek az órák és tényleg van rá ennyi pénzed, akkor hogyhogy nincs konkrét ötleted és innen kérsz tanácsot. Nekem határozott elképzelésem lenne, hogy ebből a keretből milyen órát akarnék, mivel pont azért szánnék rá ennyi pénzt, mert tudom, hogy mit várok egy órától.
2016. febr. 16. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!