Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, arany vagy brill?

Ekvinitus kérdése:

Lányok, arany vagy brill?

Figyelt kérdés
Melyik van rátok nagyobb hatással egy szépen megmunkált arany ékszer, vagy a fényt végtelen színárnyalatban széjjel szóró brillköves ékszer?

2015. márc. 9. 16:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nekem az utóbbi mivel nem szeretem az aranyt maximum a fehér aranyt :)
2015. márc. 9. 16:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Önmagában egyik anyagot sem tartom jobbnak a másiktól. Kizárólag attól, függ, hogy az adott ékszer, amit készítettek belőle, tetszik-e.
2015. márc. 9. 16:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Mellesleg hogyan lehet egy lapon említeni egy nemesfémet egy drágakővel? :D Egymást egészítik ki... brill nincsen arany nélkül (legtöbbször fehérarany foglalatba teszik), így teljesen illogikus a kérdésed.
2015. márc. 9. 16:13
 4/12 anonim ***** válasza:

Ahogy a kettes mondja, mindkettőből lehet készíteni olyan ékszert ami tetszik, és olyat ami nem.

Engem egyébként ez nyűgöz le teljesen

[link]

De sokféle színes kő van ami tetszik, nem kell hogy különösebben drága legyen.

2015. márc. 9. 18:57
 5/12 A kérdező kommentje:

Persze hogy illogikus a kérdés ha nem helyesen értelmezed.

A brillköves gyűrűnél az arany csak másodlagos, hordozó eszköz, "kiszolgáló tárgy", a drágakő a főszereplő. Másrészt vannak híres gyémántok amelyeknek sohasem készül foglalat. Gondolom te arany hívő vagy. 4-es válaszra azt jegyeznlm meg, nagyon jó ízlésed van. Ismerem a drágaköveket valamilyen szinten de ilyen szép opál ékszereket még nem láttam.

2015. márc. 9. 22:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyik sem, az ezüstöt szeretem (kövek nélkül).
2015. márc. 10. 19:40
 7/12 A kérdező kommentje:
Ezüstöt kövek nélkűl, komolyan azt szereted? Nagyon eredeti ízlésed van.
2015. márc. 10. 22:00
 8/12 anonim ***** válasza:

6. vagyok

Igen, azt szeretem. Nem nagyon tudom megítélni, hogy az "eredeti ízlés" gúnyolódást akar-e jelenteni vagy sem. de engem nem nyűgöznek le a csillogó kövek. Vagy ha mégis köves az az ékszer, akkor az valamilyen ásvány legyen, ametiszt, rózsakvarc, ónix, jáspis, stb. De a brill vagy a gyémánt egyáltalán nem vonz (és amilyen béna vagyok, el is hagynám első alkalommal).

2015. márc. 10. 22:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem, az eredeti ízlést elismerő pozitívumként írtam, eszembe nem jutna gúnyolódni azzal aki válaszol. Nagyon ritka azt hiszem hogy valaki a kevésbé értkeshez inkább ragaszkodik mint az örök értéket magában hordozó aranyhoz, gyámánthoz.
2015. márc. 10. 22:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor köszönöm szépen a bókot. Csak itt az oldalon nagyon sok olyan felhasználó van, aki mindenféle mondvacsinált dolgokért lenézi a másikat, azért nem volt számomra világos, amit írtál. Még egyszer köszönöm!
2015. márc. 10. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.