Lányok, arany vagy brill?
Ahogy a kettes mondja, mindkettőből lehet készíteni olyan ékszert ami tetszik, és olyat ami nem.
Engem egyébként ez nyűgöz le teljesen
De sokféle színes kő van ami tetszik, nem kell hogy különösebben drága legyen.
Persze hogy illogikus a kérdés ha nem helyesen értelmezed.
A brillköves gyűrűnél az arany csak másodlagos, hordozó eszköz, "kiszolgáló tárgy", a drágakő a főszereplő. Másrészt vannak híres gyémántok amelyeknek sohasem készül foglalat. Gondolom te arany hívő vagy. 4-es válaszra azt jegyeznlm meg, nagyon jó ízlésed van. Ismerem a drágaköveket valamilyen szinten de ilyen szép opál ékszereket még nem láttam.
6. vagyok
Igen, azt szeretem. Nem nagyon tudom megítélni, hogy az "eredeti ízlés" gúnyolódást akar-e jelenteni vagy sem. de engem nem nyűgöznek le a csillogó kövek. Vagy ha mégis köves az az ékszer, akkor az valamilyen ásvány legyen, ametiszt, rózsakvarc, ónix, jáspis, stb. De a brill vagy a gyémánt egyáltalán nem vonz (és amilyen béna vagyok, el is hagynám első alkalommal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!