Lányok mi a véleménytek arról hogy egyes statisztikák szerint tíz nő közül hét, teljesen leborotválja a fanszőrzetét? Valós lehet ez az arány?
Aligha.
Elöregedő világunkban több az idősebb nő, mint a fiatal és a fiatalok között is kötve hiszem, hogy ilyen lenne az arány.
Ha az én ismerőseimet nézem: még azok is, akik tini- illetve fiatal felnőttkorban (16-20) kopaszra szedték, is "visszanövesztették" mostanra (25+), s már "csak" fazon és trimmelés játszik náluk.
Az arányról annyit, hogy én néha megnövesztem, néha fazonírozom, néha teljesen leborotválom... Szóval én a 7-es, vagy a 8-as vagyok? :)
Egyébként nem tudom, de elég népszerű manapság a csupaszság, ám a trimmelés szép lassan átveszi majd tőle a vezetést.. Tehát ez idővel változni fog.
Kedves 5-ös válaszíró!
Kérdésedre egyszerű a válasz, mivel ötödikként válaszoltál, ezért te nem 7-es vagy 8-as vagy, hanem az 5-ös..........
Jó, ez csak egy kis poén volt. /Bár azt hiszem nem fogod a hasad a nevetéstől./ Jogos a felvetésed, mi van akkor ha néha ezt, néha azt választja valaki. Véleményem szerint te mégis inkább a hetes vagy, mivel vannak időszakok amikor teljesen 'meztelen' vagy, mert ahogy írod, gyakran teljesen leborotválod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!