Jó ez az arány? Meddig hagyjam rajta? L/17
Figyelt kérdés
Festett szőke vagyok.Mar vagy 3 hónapja festéket hasznalok es nem szőkitőport meg oxit de ez nem jó így mert nem szívja ki rendesen a tövét.Szóval most megint oxit meg port akarok használni mert az regebben is bevált csak már elfelejtettem hogy is van ez :D Ha csak a tövére teszem akkor ugye elég egy tasak kallos szőkítőpor plusz egy kis tubus 12%-os oxi? és meddig kell rajtahagyni? azt tudom hogy kevesebb ideig mint a festeket de pontosan meddig?2014. márc. 1. 20:16
1/2 anonim válasza:
Nincs olyan hogy pontosan x ideig, a szőkítőt akkor kell lemosni ha már látod hogy eléggé világos a hajad, utána már csak károsítja azt. Mondjuk 12% oxival csoda ha nem ég le az egész hajad. Fejbőrre nem is szabad ilyen erőset használni. Nekem sötétbarna a hajam, de sose kellett 12% oxi, 6%-ost használok és így is világosszőke lesz a hajam. Jobbfajta port vegyél. Mondjuk jobbfajta világosító hajfesték is létezik. Ne tedd tönkre a hajad 12%-os oxival.
2/2 anonim válasza:
Igen, van az a hajszin, aminél már nem elég a festék, és muszáj előszőkiteni. Tényleg felesleges - sőt hajgyilkos - a 12-es oxi! Bőven elég a 6-os. Az eredményt figyeld, és amikor már eléggé kiszőkült a haj, mosd meg, száritsd meg, és kend rá a szőke hajfestéket. A hatóidő: én kb. 20 percig szoktam hagyni a hajon, annyi idő elég a felvilágositásra, de ez hajfüggő. A festéket pedig addig kell utána rajta hagyni, ameddig a haszn. utasitásban le van irva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!