Nem vagyok pattanásos Hála Istennek, de néha ugyan úgy mint mindenkin ki jön 1-2 miteszer. Ha ezeket bekenem mentolos fogkrémmel, akkor az segít? Mert azt hallottam. Megerősítené valaki ezt az állítást? És ha igaz, akkor hány percig hagyjam magamon?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 22:37
1/4 anonim válasza:
Szerintem te nem tudod, hogy mi az a mitesszer. Véletlenül sem jellemző rá, hogy egyesével, kettesével jelenjen meg. [link]
És nem segít rajta a mentolos fogkrém.
2/4 anonim válasza:
Nem jó,begyullasztja,inkább nyomd ki tiszta kendővel,ha miteszer.
3/4 anonim válasza:
A mitesszer ellen csak az jó ha kinyomkodod. Mondjuk kamillás gőzölés után, tiszta kézzel! A fogkrém nem segít.
4/4 Kim Bo Mao válasza:
A fogkrémet zsíros pattanásra szokták javasolni internetes fórumokon, de annak sem tesz jót hosszútávon, mert kiszárítja a bőrt, minek következtében a bőr védekezésül még miteszeresebb lesz-->aztán pattanásos.
A gőzölés a legjobb rá-->tiszta kezes/körmös nyomkodás finoman-->alapos arcmosás először meleg(lehet tusfürdős), aztán jó hideg vízzel. Utóbbi fontos, hogy összehúzza a pólusokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!