Hogy lehetnék reggae? Lány.
Nem arról van szó, hogy nem tudok semmit a reggae-ről, csak csak nem tudom, hogy pl.: rasta legyek, vagy hagyjam így a hajam, esetleg milyen ruhákat hordjak? És a kiegészítők?
Előre is köszönöm a tippeket. :)
:D:D
nekem betépés nélkül is fontos a szeretet, és a béke.. :)
"igen különös életérzés...teljesen elrugaszkodva a valóság talajáról.Béke és szeretet.....elég szürreális.Betépve ábrándozni egy szebb világról....nevetséges."
Látszik, hogy nem érted, miről szól a dolog. Akármennyire hihetetlen, van olyan raszta, aki nem füvezik. Az elrugaszkodás a világtól meg miért lenne baj? Nem mindenki szereti a "földhözragadtságot", különbözünk, és ezért nem leszünk unalmasak. Betépve ábrándozni egy szebb világról... -A füvezésről már beszéltem, de ettől eltekintve- ha már egy Babilonba születtünk, legalább AKARJUNK szebbet, ha nem is tudjuk megcsinálni.
Hogy nevetséges-e? Szerintem aki nem tudja átérezni, annak igen. De ha akár egy kicsit is lazítasz magadon, kinyitod végre a szemed, nem csak nézel vele, hanem látsz is, sőt, ha netalántán elgondolkozol azon, amit láttál, akkor nem ez lenne a véleményed.
Ezzel nem sértegetni akartam, csak egy nagyon kicsi útmutatást szeretnék adni, hogy hogyan fogalmazz meg kritikát másról/másokról. (Itt nem csak a reggae életérzésre gondolok, hanem bármelyikre.)
A kérdezőtől elnézést kérek ezért az off-ért.
Szerintem mindössze annyit tegyél, hogy vedd lazábbra magad, azt hordd, ami tetszik (nem kell feltétlenül reggae-s szín sem:) az majd kialakul, hogy hogyan és mit veszel fel.
Én is lány vagyok, a hajamat sem szándékozom berasztáztatni (bár van pár tincsem), inkább hagyom olyan kócosan :) Szégyen-nemszégyen tippet adni nagyon nem tudok, csak annyit, hogy : Mindig úgy, ahogyan jól érzed magad.
Nem tudom, hogyan függ össze a véleménynyilvánítás szabadsága, és a földtől való elrugaszkodás :) de amúgy persze, egész bátran mondhatsz véleményt, sőt, kritikát is, ha az alá van támasztva a megfelelő érvekkel.
És nem, egészen biztos voltam benne, hogy rasztát nem csak képen láttál. Nem nézlek hülyének, nem kell aggódni.
És kis mellékesként: az én barátom is raszta, rastafari vallással,tehát azt hiszem -ilyen téren- egy cipőben járunk. :) A kérdezőtől megint bocsi az off miatt... :)
………………………………..__…………………………………………
………………………..,-~*`¯lllllll`*~,……………………………………
…………………..,-~*`lllllllllllllllllllllllllll¯`*-,………………………………
………………,-~*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll*-,…………………………….
……………,-*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.\…………………….. …….
………….;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll\…………………………..
…………..\lllllllllllllllllllllllllll/………\;;;;llllllllllll,-`~-,……………………. ..
……………\lllllllllllllllllllll,-*………..`~-~-,…(.(¯`*,`,……………………..
…………….\llllllllllll,-~*…………………)_-\..*`*;..)……………………..
……………..\,-*`¯,*`)…………,-~*`~……………./…………………
………………|/…/…/~,……-~*,-~*`;……………./.\………………
……………../…/…/…/..,-,..*~,.`*~*…………….*…\……………..
…………….|…/…/…/.*`…\………………………)….)¯`~,………………
…………….|./…/…./…….)……,.)`*~-,…………/….|..)…`~-,………….
……………/./…/…,*`-,…..`-,…*`….,—……\…./…../..|………¯“`*~-,,,,
……………(……….)`*~-,….`*`.,-~*.,-*……|…/…./…/…………\……..
…………….*-,…….`*-,…`~,..“.,,,-*……….|.,*…,*…|…………..\……..
……………….*,………`-,…)-,…………..,-*`…,-*….(`-,…………\…….
………………….f`-,………`-,/…*-,___,,-~*….,-*……|…`-,……….\……..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!