Hogy lehetnék reggae? Lány.
Nem arról van szó, hogy nem tudok semmit a reggae-ről, csak csak nem tudom, hogy pl.: rasta legyek, vagy hagyjam így a hajam, esetleg milyen ruhákat hordjak? És a kiegészítők?
Előre is köszönöm a tippeket. :)
Meg fogod kapni azokat a szánalmas válaszokat, hogy "nem a ruha teszi", meg "azt érezni kell, nem úgy öltözni", meg "úgy öltözz, ahogy neked tetszik/jól érzed magad", de ne törődj velük. Viszont én sem tudom, hogy néz ki egy reggae-s lány, de semmiképp nem javaslom a négerek majmolását (pl raszta haj).
Érdekes olvasmány, eléggé black power dolog, az meg nem való fehérnek.
köszi szépen:D
hát igen, erre fel kell készülni:S
báá:D ne legyél már bohóc!
ez nem így megy hogy most fogom magam és "reggae lány leszek!
Különben is milyen az a reggae lány? Csak rastákkal baszik?:D (Bocs)
Egyszerűen úgy öltözködsz ahogy akarsz azt eszel iszol és szívsz ami jól esik és azt hallgatsz amit szeretsz
és úgy áll a hajad ahogy neked kényelmes !
Amúgymeg ha gondolod irj mailt és megnézem hogy jól állna e a rasta haj :) úgy is ezzel is foglalkozom :)
elsőválaszadónak: eggyátalán nem a fekete népet majmolja egy fehér bőrű rasta.
És igen a feketék között is sok a rasszista ez tény de mindenhol jelenvan ez a társadalomban.
(Elöző voltam)
Tudom, nem is úgy értettem, csak itt a városban is van egy csomó reggae, és ők "valahogy" öltözködnek... és ezért kérdeztem, hogy van-e valami különlegesség rajtuk a hajon kívül, meg stb.
Tudom, hogy ne a ruha a lényeg, de nekem számít sokszor a kinézet is, és nem csak az, hogy belül mit érzek, mert azt mások nem látják. És ez sokszor zavar.
nagyon köszi, már értem:):)
(ismertem már a dreadlock kifejezést:D)
Nem reggae lány, hanem rastafari ....
Igen, ez egy külön életérzés, egy külön érzés.
Voltam én is úgymond, még a mai napig ott van legbelül, de nálam most nem ez a fő domináns, ha nem akarsz dread-et lehetne először műrasztád, bár az cyber-goth jellemző.
De ahogy az egyik válaszadó mondtam, akármit csinálhatsz kívül, az belül van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!