Milyen ez a ruha? Nektek tetszik?
2015. márc. 8. 17:12
1/6 anonim válasza:
unalmas, a fazon. ez már egyáltalán nem szexi, mert mindenki ilyet hord és ráadásul alig áll jól valakinek. legalább van pántja.
ha nem a szexissége a lényeg, akkor rondának nem tartom, sportos, a színe oké, a dizájn elmegy, de egy jó lábú nőn sem tetszik az ennyire rövid és tapadós
2/6 anonim válasza:
nekem nem tetszik. olyan semmilyen. én mindig úgy öltözködök,h arányos legyen ha mell kint akkor ne legyen mini szabású a szoknya, ha mini akkor takarni a melleket. a kettő együtt közönséges. azzal a csíkkal sportos külsőt akartak adni hozzá vagy nem tudom de mint ruha biztos nem venném fel talán tunikának de még annak sem. sajnálom nekem nem tetszik.
3/6 anonim válasza:
Olyan mint egy úszódressz... csak szoknya az alja... béna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!