Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek tetszik ez a ruha?...

Nektek tetszik ez a ruha? Hova lehet nyaron felvenni egy ilyet?

Figyelt kérdés
[link]
2015. jan. 13. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép!

Beülős iszogatós nyári estére,étterembe vagy valami alkalomra venném fel.De talán még hétköznapokban is megállná a helyét,ha amúgy is csinosan szoktál öltözködni:)

2015. jan. 13. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Tetszik,de csak magas,vekony lanyokon,pl setalos randira.
2015. jan. 13. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:

tetszik de milyen magas vagy?

még elég magas lányoknak is csak magassarkúval néz ki jól sztem.

2015. jan. 13. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek az ilyen szabású ruhák, mert az ilyet mindenki csak húzogatja magán folyamatosan, a mintája sem lenne olyan lenyűgöző élőben. Inkább olyan gyaloglóruha a nyaralásra, ami alá csak a fürdőruhádat kell venni, és máris mehettek strandra, vagy megihattok egy koktélt, de még a múzeumban sem ciki. Passzol mellé egy válltáska és egy mini flakon gyümölcslé a másik kézbe. Munkahelyre viszont pl. biztos nem venném fel :D
2015. jan. 13. 17:16
 5/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik!! Nyári napokon séta pl Siófokon ott a sétányon vagy bárhol. Nagyon szép!
2015. jan. 13. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon nézd meg milyen benne a melled, annyiszor látok csajokat akiken a pánt nélküli ruha borzasztóan áll és ők valahogy nem látják.
2015. jan. 13. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, túl színes.
2015. jan. 13. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!