Hol tudnék venni nagy méretű táskát?
A bowler táskám túl kicsinyek bizonyult bizonyos célokra és szeretnék venni egy nagyobb táskát. Valami olyat keresek amibe bele lehet pakolni bőséggel (cipőt, ruhákat, 1 literes vizesüveget meg hasonlókat), de mégsem néz ki ormótlanul.
A shopper táskákra figyeltem fel, mint pl ez: [link] Méretben ilyesmit keresek, de ne nem tetszik, hogy nincs vállpántja, nincs cipzárja, meg olyan semmi stílusa nincsen...
Valaki tudna ajánlani valami szépet? És hogy mi az ilyen táskáknak a pontos neve?
Mennyit szánsz rá? Ha kevesebb nézz szét kínaikba, mert tömve van az ilyen nagy pakolós táskákkal, csak nyilván minőségben nem a legjobb..
Ezt viszont tudom ajánlani : [link]
nekem iskolatáskaként szolgál és jól bírja a gyűrődést :D
17/l
Attól függ mennyit szeretnèl/tudsz rá költeni. Èn a Longchamp tote bag-eket ajánlanám. Az alap signature szatyorszerü táskájuk a legolcsóbb, már 15-20 ezerèrt elèrhetö. Ennek jó minösègü vászon a teste ès bör a füle meg kis fedele. Rengeteg színben lètezik. Pl ilyen mint a linkelt kèpen:
Ha ennèl picit extrásabbat szeretnèl akkor a Longchamp LM Cuir Large Tote bag modellt ajánlanám, nekem is van ilyenem. Ez full bör,, hatalmas ès nagyon szèp ès minösègi. Ennek mondjuk picit fúzósabb az ára, olyan 150 ezer ft körül van.
Ehhez a modellhez hasonló lètezik ilyen fènyesebb , gumisabb anyagból is, az sokkal olcsóbb. Olyan 70 ezer ft körül van. Èn azt mondjuk esös idöben használom, amikor fèltem a szèp börtáskáimat, hogy megáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!