Miért nem feszül rajtam a nadrág?
Az lenne a problémám, hogy bárhol, bármilyen nadrágot veszek, egyszerűen nem feszül. Szó szerint lóg. Idegesít.
Elég alacsony vagyok (160-1cm) és 46kg. A dereka mindegyiknek bő, ott vagyok leginkább vékony, de a lábamon is úgy lógnak, hogy nem igaz.
Vannak nálam sokkal vékonyabbak, és rajtuk még teljesen feszes, semmi gyűrődés!
Miért????
25ös, vagy xs nadrágot veszek.
Én is így vagyok vele, pedig én 28ast hordok. A kisebb nem jön fel, a 28as pont jó de hiába skinny meg sztreccs, térdtől tök laza az egész. Szerintem ez azért van, mert más a testarányunk, mint amilyenre készítik a nadrágot.
Volt hogy találtam tökéleteset, de két használat után kinyúlt és már lóg az is :DD
Nem lattam meg xxs-t.
158as jo lenne, csak a hosszaval van a baj. Illetve altalaban derekben szuk.
Cicanadrag, leggings mind 152-58as!
#2. Nekem is terdtol lefele a borzalmas:/
Erdekes! Koszonom a valaszokat.
Tallyba vannak kicsi nadrágok 32es stb.. elég szűkek szoktak lenni, nekem pl. lábra jó volna de a derekam szélesebb ott meg már nem ér be.
Régebben a kínai nadrágokkal mindig úgy jártam hogy: kimostuk, kicsit összement, felvettem, passzolt, délben meg már lógott rajtam.
Aztán elegem lett ebből és drágábban vettem normális minőségűeket.
Nem egeszen ertem miert kell egy nadragnak feszulnie?
Az kenyelmes ha egesz nap olyan erzetet kelt mintha ciposdobozbanlennel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!