Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sötétszőke hajhoz milyen...

Sötétszőke hajhoz milyen színek valók? (27/F)

Figyelt kérdés
Egészen pontosan a hajam "sötétszőke", illetve szokták még "aranyszínű"-nek nevezni, de én inkább egy kicsit szürkés seszínűnek látom. A bőröm alapvetően fehérnek mondott vagy legalábbis világos, de és vöröseset is látok benne, meg néha sárgásat. Eddig arra jöttem rá, hogy a sötétkékek mennek hozzá, bár a bőrömet kicsit fakítják.

2015. márc. 2. 19:24
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja még az lemaradt, hogy a szemem is zöldesbarnás seszínű. Szóval valahogy az egész tónusom olyan seszínű :(
2015. márc. 2. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha magad nem mondod, én is a sötétkéket ajánlottam volna. Egyébként nehéz így megmondani. Abból tudok kiindulni, hogy hasonló színeid lehetnek, mint nekem, csak én lány vagyok.

Tehát a helyedben felpróbálnék világosszürkét, smaragdzöldet, feketét (de nem a teljes öltözet), pirosat, barnákat/földszíneket.

2015. márc. 2. 21:00
 3/4 A kérdező kommentje:
ezeket próbálgattam, de úgy érzem, hogy túlságosan szürke meg földszínű vagyok.
2015. márc. 2. 21:27
 4/4 Márciuska válasza:
Szerintem szürkét kevesebbet hordj, az fakít. Inkább ajánlanám a kék minden létező változatát türkiztől a királykékig, az élénkzöldeket, akár magában, akár kékekkel vagy feketével vagy fehérrel kombinálva. A réz- csoki- vagy bronzbarnákat is ajánlom, azokat szintén megbolondíthatod némi élénk kék, zöld vagy bármilyen más színű kiegészítőkkel. Alaptanács, hogy ha nagyon "seszínűnek" érzed magad egy összeállításban, akkor használj kevés elütő színű, élénk apróságot, kiegészítőket, pl. övet, karkötőt, nyakkendőt, óraszíjat, nyakláncot, elegáns ruhákhoz akár díszzsebkendőt.
2015. márc. 5. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!