Mennyire jók a Palette hajszínezők? Sarki ezüstszőkét sötétszőke festett hajra felkenve milyen eredményt kapok? Ezek kíméletesebbek a hajhoz mint a festékek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 21:01
1/3 anonim válasza:
Az én fodrászom ezt az egy márkát nem ajánlja, se a színezőt, se a festéket.
2/3 anonim válasza:
A sarki ezüstszőke nem színező, hanem hajfesték. Hajszínezővel nem lehet világosítani, tehát igen, kíméletesebbek, mint a hajfestékek. Másképp működnek, gyengébb oxidálószer kell hozzájuk, a haj természetes pigmentjeit nem bontják le.
3/3 anonim válasza:
Nekem nagyon szépen működik ez a hajfesték, de a dobozon is rajta van, hogy középszőke természetes hajszínig alkalmazható. Nekem közép világos aranyszőke hajam van, és pár árnyalatot világosított rajta, és szép hamvas lett. Nem lett ezüst, de nem is vártam, és nem is akartam, mert aranyos, vöröses beütésű a hajam orig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!