Szerintetek melyik cipőt vegyem meg?
Direkt tavaszi cipőket néztem, és eleinte megfogadtam, hogy nem veszek tornacipőt, de aztán megláttam az első linken lévőt... és... és. *-*
1. Postával együtt 14500 ft, de életem szerelme és a kedvenc csapatom van rajta: [link]
2. Nem tudok linkelni, de New Yorkeres, 3000 ft, fekete bőr bakancs az oldalán virág alakú "lyukakkal".
3. [link]
4. És volt mégegy H&M-es világosbarna "félcipő" 9000-ért, de az nincs fönt a honlapjukon.
Szerintetek?
Érdekes olyat hallani, hogy valakinek érdekes, ha valakinek nem jön be ugyanaz a személy, mint neki. Fogadd el, ízlések, és pofonok, mi olyan furcsa ebben?
"Érdekes, olyat hallani, akinek nem jön be"
.....megáll az eszem! :D
Amúgy nekem a 3. tetszik a legjobban. Bár az nem igazán tavaszi, én enyhe időben hordanám, télen.
Az első tetszene.. ha más csapat lenne rajta és nem a bőrszalonna... :D Na, meg kb. legalább fele ennyiért. De inkább úgy oldanám meg, hogy vennék pár száz forintért egy sima tornacipőt és textilfestékkel ráfesteném a kedvenc csapatom címerét.
A 3. nekem nem tetszik, a többit meg nehezen tudom elképzelni.
Köszi a válaszokat. :)
#12: Még jó, hogy elfogadom, hogy ízlések és pofonok, sőt, még örülök is neki, hogy eggyel kevesebb embernek tetszik Ney. Csak egyszerűen furcsa. Így érzem és kész. [Mert Neymar olyan tökéletes, hogy egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogy létezik a földön olyan ember nemtől függetlenül, akinek ne tetszene legalább egy kicsit.]
"Mert Neymar olyan tökéletes, hogy egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogy létezik a földön olyan ember nemtől függetlenül, akinek ne tetszene legalább egy kicsit."
Na, engem ez a felfogás tud nagyon idegesíteni.
Mi az, hogy tökéletes? Szerintem idétlen feje van :D
Amúgy szerintem a bakancsot, meg a melegebb cipőket azért ne vedd meg, mert nemsokára már melegebb lesz (gondolok itt fél, egy hónapra), és akkor kihasználatlan marad. Jövőre meg lehet, hogy más fog tetszeni, inkább akkor vegyél :)
"Szerintem idétlen feje van"
Engem meg ez idegesít. Mi az, hogy idétlen? Hogy lenne már idétlen feje? Neki van a világ legédesebb mosolya, a legszebb szeme, és a legtökéletesebb arcvonásai. Cuki arca van kva jó frizurával, nem idétlen...
Amúgy ne érts félre, én nem kötekedni akarok, csak úgymond "kiállok" Ney mellett.
A tippet meg köszi, lehet, tényleg nem kéne bakancsot vennem.
#18: <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!