Ki mit vásárolt az Il Bacio Di Stileben?
Aki vásárolt már ott, az leírná melyik márkától mit vett es mennyiért?
Eléggé érdekelnek az ízlések.
Jöhet nő, férfi.
Köszi
legutóbb magamnak egy saint laurent dzsekit 700 ezer körül
feleségemnek meg jimmy choo magassarkút kb 250 ezerért.
előtte meg volt valami nagy leárazás, és egy 120 ezres gatyát 24 ezerért vettem meg.
Első vagyok... Hmm, párat: Saint Laurent és Jimmy Choo cipők,
ruhák, pulóverek, nadrágok, fehérneműk, kirgészítők több márkából. Givenchy és Celine táska. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
"Megkérdezhetem, hogy mit dolgozol?:)"
Pénzügyi területen dolgozom.
ma 11:27
Milyen Celine táskát vettél, ha szabad tudni? Phantom? (ha Phantom, akkor egy árat tudnál írni?)
Akkor én is leírom már
Giorgio armani pulóvert - 234.700 Ft ha jol emlékszem
Bottega veneta pólót - 117.000 Ft
Igazából Dolce & Gabbana parti vagyok, de miután bezárt a bolt... Minden hasonló jellegű bolt bezár az Andrássyn. Ott volt a Cavalli, meg meg egy-kettő. Még a Gucciban fordulok meg egyszer-kétszer. Állítólag (!) az Il Bacio is befog zárni. Remelem nem.
MUszaly volt ki adnom magamból,
Bovsi
Eddig ahányszor bent voltam a fel üzlet le volt arazva. Mar 70% is van némelyik holmin. Ez nagyon gyanús. Mintha végső kisöprés lenne. Meg veszteséges is állítólag.
Meg hat terjengenek ezek a legendák hogy aréna pláza költözik be a helyére, meg stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!