Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözzön egy olyan...

Hogy öltözzön egy olyan rocker lány, aki csinosan akar felöltözni?

Figyelt kérdés
Ne tünjön picsásnak, de látszon rajta h rocker. Valami visszafogottabbra gondoltam, de jöhet akármilyen válasz
2008. aug. 24. 17:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
rokker = igénytelen, egyszerű, zsíros hosszú haj, görbe hát, bakancs nyáron is
2008. aug. 29. 10:08
 12/18 A kérdező kommentje:
pff.. hát nem teljesen... nem minden rocker ilyen... jó gyerekes vagy még Te is... száni -.-
2008. aug. 29. 16:41
 13/18 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem inkább döntsd el: Rocker vagy, vagy csinos. De ha azokat veszek fel, amiket itt írtak... A lila például egyáltalán nem rockeres, az az emo. Sok nyaklánc a greggeage-re utal. Amúgy a nőies "rockereket" gothosoknak hívják, de azokról messziről letűnik, hogy nem rockerek. Egész más stílus a 2.
2008. szept. 8. 18:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól még h valaki rocker lehet csinos...xűk pólókkal meg ilyenekkel miért ne??
2008. szept. 8. 19:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem a ruhától leszel csinos .

Ha szép vagy , akkor egy sima fekete pólóban is az vagy , és egy akármilyen blúzban is .

2010. szept. 26. 18:19
 16/18 anonim válasza:
A rockban is vannak különböző stílusok, hány olyan nagyon jó banda van amiben a srácok nem szakadt cuccban vannak meg zsíros a hajuk, lásd sum41, vagy ott a paramore énekesnője, róla vehetsz példát, a csaj gyönyörű, de le rí róla a rockeres vadóc stílus.
2012. ápr. 4. 23:23
 17/18 anonim ***** válasza:

egy rocker lány is lehet nöies ha jol össze válogatja a cuccait.irok néhány ötlete a ruhatárambol :

-fekete mini szoknya, kötött nyakas (tudod ami kicsit log)

hoszitott fekete fölsö, harisnya , acélbetétes

- bör kabát , szegecses öv ( 2 vagy 3 soros) ,

fekete ruha ( pamutt anyagu, félhosszu , se nem mini se nem hosszu,nem nagyon kivágott vastag pántos)

acélbetko , necc harisnya

- fekete garbo, fekete mini (egyenes fazonu)és valami hosszu lánc pld fél angyal szárny, vastag harisnya acélbetko

-sotét kék farmer térdénél kivágva mind 2 oldalt alatta rácsos harisnya, fekete hosszotott nagyon kivágott fölsö , vagy töltényes öv vagy szegecses

-sötét szürkés farmer, töltényes öv fekete kardigánnal ami fekete szörmés a kapucnija, necc harisnya acélbetko

-töltényes öv fekete mini (egyenes fazonu)fekete vastag harisnya a fönti kardigánnal és acélbetko

-fekete necc harisnya , fekete rövid gatyával (rajta 2 oldalon lapos szögecsek ) és garboval

-fekete rövid gatya ami vékony fehér csikos , fekete spagetti pántos fölsö , acélbetko

-fekete cicagatya , hosszitott fekete kardigán ( kapucnija szörmés ( elején baloldalon lapos szögecsek) gondoltam teszek a hátára nagy eggyüteses felvarrot

bör kabátot szerintem gatyával ne vedd föl inkább szövet kabátot ami a derekánál meg kötös vagy egyszerü fekete kabátot.bör kabátot inkább szoknyával ( szerintem nöiesebb

ha gatyához nem veszel bör kabátot)

2012. ápr. 30. 21:28
 18/18 anonim ***** válasza:
sötét szürkés farmer töltényes övhöz elfelejtettem irni hogy szoknya
2012. ápr. 30. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!