Nagyok a melleim és alacsony vagyok. Milyen felsőket ajánlotok, hogy a melleim ne essenek ki és alacsonyanak se tűnjek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok a magasságom 1,57m ; mellméretem 75D(szerintem elég nagy a magasságomhoz képest...)
És még egy apró kérdés: a mellből le lehet szivatni vagy valahogy kisebbíteni vagy valamni ?
2010. febr. 13. 20:09
1/8 anonim válasza:
Más azon gondolkodik, hogy hogy növessze, te meg le akarod szívatni? Ez is ritka:D de sztem találnál oylan pasit aki megőrülne a hatalmas melleidért;) Bár a hátadat tönkreteszi az igaz.
2/8 anonim válasza:
Én is 75D-s vagyok és 158 cm magas. Eleinte én is rühelltem a nagy melleimet. Aztán ez a mostani divat-őrület (mindenki szilikon ciciket akar) megszerettette velem. Amúgy van mellkisebbítő műtét, de szerintem felesleges. Ne hordjál keresztbe csíkos felsőket, mert abban még nagyobbnak tűnik a cici. Hordjál feketét, az karcsúsít. Én régebben azt csináltam, hogy a topokhoz felvettem egy kis könnyű blúzt kigombolva: így legalább oldalról nem látszottak a nagy melleim.
3/8 anonim válasza:
Van mellkisebbítő műtét. Viszont fájdalmas és én végignéztem egyet-kettőt igencsak félelmetes és undorító. Én magamon ezek után többször meggondolom, hogy elvégeztetem-e. MOndjuk végül is altatás közben úgyse látom... :) Viszont utána sokáig nem szabad emelni nehezet, és fáj is és kell pár hónap mire elmúlik...
4/8 anonim válasza:
Próbáld ki a hosszú bő tunikákat vastag derékövvel
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :] A mellkisebbítésről lehet, hogy lemondok:/ Az öltözködési tippek tetszenek, de még várok néhányat :]
2010. febr. 14. 15:24
6/8 anonim válasza:
Nehogy megműttesd magad, sötétebb cuccokat vegyél fel, ha nagyon zavarnak a mellek.
nem győri vagy véletlenül? mert ismerek egy csajt, akinek hasonló "gondjai" vannak, mindig ezen problémázik
7/8 anonim válasza:
Nekem meg kicsik a melleim, pedig 158 cm vagyok... :( Adhatnál a Tieidből egy kicsit nekem. :)
Így praktikára annyit mondanék, hogy próbáld kerülni a mellen zsebes ruhákat és az olyan pólókat, amik 2 részből állnak ( [link] Rövid nyaklánc helyett hosszút hordj, inkább a lengébb ruhákat részesítsd előnyben, ne a sztreccseseket. A fekete tényleg karcsúsít. ;)
8/8 A kérdező kommentje:
nem. nem győri vagyok :]
2010. ápr. 14. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!