Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » YKK gyártmányú, tipusú zippzár...

Joe.38 kérdése:

YKK gyártmányú, tipusú zippzárat hol vehetek Budapesten? Vagy kinél rendelhetem meg? 65 centi.

Figyelt kérdés
[link]

2015. febr. 28. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
méteráru boltokban sztem kapható, de hogy ykk-e azt nem tudom. :(
2015. márc. 1. 02:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, igen persze. Megnézem. De körüljártam a témát. Legjobb a japán YKK. És emelllett pár más gyártmány, köztük az olcsóbb kínai és akár magyar gyártók termékei is jelen vannak a piacon. Hazánkban YKK 50% -os részesedéssel van jelen. A világon máshol 90 %-os a jelenlétük. Márkás ruhákhoz főleg külföldön csak azt használják. Nem véletlen. Jó. Én is ezért keresem. Ha csak bemegyek a Röltexbe legtöbb zipzár nem YKK. Pedig ismétlem ez a legjobb ezért keresem én is. Ergó nem könnyú beszerezni ide haza. Na ez a gond. Ha meg színt és méretet is választani akar az ember no akkor van gond Magyarországon. Holott pont ők akik minden méretben és színbe és darabszámba gyártanak. Azaz bármilyent akár egyet is. NASA ürhajós ruhákra is ők gyártották. De nem olcsó. Egy magyar zippzár x forint. Ennek két vagy háromszorosa egy YKK. De megéri. Tartós, jó szép, nem bumszli, könnyen jár.
2015. márc. 2. 05:10
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Sikerült találnod azóta valami helyet, ahol árulnak? Én is hasonló problémába ütköztem, sajnos sehol nem lehet ykk-t kapni...

2015. aug. 28. 17:47
 4/4 Füki Béla válasza:
It találsz: [link]
2016. ápr. 29. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!