Budapesten lehet Hollister ruhákat. Stb. kapni?
Figyelt kérdés
Én Bécsben élek, de momentán otthon vagyok. Utazás előtt mindenképp szeretnék még egy bikinit meg egy strand papucsot. Otthon erre van lehetőség? Ha igen kb. mennyibe kerül? Bécsben tavaly 24 € volt a papucs, otthon milyen árakban vannak? Pl. a pulcsi amit nem rég vettem 44 €, otthon is hasonló? Sőt, van egyáltalán ilyen bolt? Mert pl. a Pesti VANS boltban nagyot csalódtam (Örs vezér terénél lévő pláza)2015. febr. 26. 16:20
1/3 anonim 

válasza:

Az auchanban keresd a bellinda markak kozott
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a tippet, de most nem harisnyát keresek
2015. febr. 26. 16:24
3/3 anonim 

válasza:

Ha még aktuális:
Budapesten nincs Hollister, a honlapjukról tudsz rendelni, ha szeretnél, szállítanak Magyarországra is. Bár lehet, egyszerűbb, ha visszaugrasz Bécsbe. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!