Lányok! A bejönnek nektek az elegánsabb vagy sportosan elegáns fiúk?
Figyelt kérdés
Sziasztok lányok!
A korombeli lányoknak esetleg egy picit tágabb intervallumban (15-25) bejönnek az elegáns illetve sportosan elegáns fiúk? Gondolok itt a sportzakó + póló sportosabb cipővel kombinációra illetve a sportzakó+ ing elegánsabb cipővel . Ha kérhetném egy kort is mellékeljetek, köszönöm :
18 F
2015. febr. 27. 18:24
11/19 anonim válasza:
Szerintem semmi gond azzal, ha pl. Egy kavezoban odaulsz egy lanyhoz, legalabb latszik, hogy tudod, mit szeretnel. En semmikepp sem vennem rossz neven, ha egy jololtozott, vicces, kedves srac 'megzavarna':D 16/l
12/19 anonim válasza:
Nekem nem, mert nem tetszik, ha valaki hétköznap is csak elegáns ruhákba képes járni, piperkőcnek, túl merevnek tűnik az én szememben. Ha olyan a munkája, az más természetesen.
A sportosabb, lazább kinézet nekem jobban tetszik (nem a pávára gondolok és a letolt gatyákra).
25/N
13/19 A kérdező kommentje:
És ez a fajta " stílus" akkor is tetszik a lányoknak ha nem feltétlenül társul hozzá olyan pénztárca ami tele van susogós 20-asokkal :)? ( Nem szeretnék ítélkezni, nem ismerlek titeket viszont az tudom, hogy ma ez már eléggé mérvadó a fiatalabb hölgyek körében :) ) Nyilván tudom, hogy a későbbiekben azért eléggé , fontos pont, hogy legyen egy biztonságos egzisztenciális háttered ahová a hölgy gyereket szülhet, de 18 évesen nem gondolnám, hogy bárki is gyereket akarna tőlem :D
2015. febr. 28. 17:50
14/19 anonim válasza:
A penz nem szamit. Az a lenyeg hogy apolt legy= mindig furodj, ne legy budos, hasznalj kolnit, azert figyelj magadra annyira, hogy ne legy 120 kilo, ne legyen tele a lakas pias uvegekkel... Csak ezekre gondolok:)
15/19 A kérdező kommentje:
Háát napi 2x fürdök, fogmosás minimum 2 de ha egy nap 5x megyek el itthonról akkor 5x mosok ^^, izzadásgátlót használok + parfümöt, 184 cm vagyok és 84 kg ( annyira nem érzem magam elhízottnak :D ) piás üvegek, nos azzal kicsit hadi lábon állok mivel szeretem a whiskeyt ezért a polcomat is az díszíti :). No mind1 nem adom fel :P Be positive :D
2015. febr. 28. 18:59
16/19 anonim válasza:
Na, akkor semmi problema:D csak ido kerdese aztan bevonzod a megfelelo lanyt:)
17/19 A kérdező kommentje:
Hát igen, viszont nem bánnám, ha ár rövid időn belül sikerülne bevonzanom :)) Mert már kezdek magányos lenni, hiába van sok barátom és járok velük szórakozni meg minden, de azért ezt a fajta társaságot egy fiúval inkább nem pótolnám ^^,
2015. febr. 28. 19:54
18/19 anonim válasza:
Hat kb. en is igy vagyok. De nem akarok sietni, ugy vagyok vele, majd tortenik ha eljon az ideje:D
19/19 anonim válasza:
Nekem bejönnek. :) és egy kis fullcappel :) L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!