Elegánsabb stílushoz, munkahelyre mennyire fér bele a hátizsák?
semennyire, és ezt nem viccből mondom, mert van egy ismerősöm akit emiatt cseszett le a főnöke. persze ez nyilván cég és taplóságfüggő, meg ha elég jó kifogásod van, talán nem törődnek vele. meg hát attól is függ, hogy csak az utazáskor van rajtad, vagy a munkahelyen/ügyfelekkel is ezzel mászkálsz.
egyébként sztem baromira nem praktikus. ha elegáns ruhát hordasz, akkor a tárcát, telefont nyilván nem tudod a táskádban tartani, és elég bajos, folytona hátizsákból előkotorászni ezeket. laptop meg már nem fér bele, szal olyan kifejezetten fontosságát nem érzem.
ha nagyon nyomja a válladat a táska, sztem próbálj meg kevesebb dolgot cipelni benne.
Köszönöm a válaszokat.
Az utolsó válaszoló által felvázolt helyzettől nekem szerintem nem kell félnem, inkább csak arra irányul a kérdés, hogy mennyire lenne feltűnő egy ilyen, mert nem szeretnék nagyon kitűnni (úgyhogy a linkelt sárga táska már biztosan nem fér bele, pedig nagyon tetszik:)).
Most ezen gondolkodom: [link]
Mikor a képet linkeltem róla, még nem is tűnt fel, hogy átalakítható, pedig pont milyen jól jön nekem:) Csak az a baj, hogy ilyet üzletben nem valószínű, hogy fogok találni, én meg a táskákat is szeretem "felpróbálni", hogy hogy áll. Arra is kíváncsi lennék, hogy élőben mennyire tűnik erősnek, nem vágnak-e a pántjai stb. Úgyhogy még nem tudom, hogy meg merem-e majd rendelni.
Siman!
Nezd meg vityat mikor vonul,a kutyaja szijjarto petike cipeli a sporttaskajat!
Akkor szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!