Fiú fel vehet fekete fényes leggingset sport rövid nadrággal?
Ami jobb, minőségi azokat nem biciklizéshez találták ki, hanem úgy általában, a fiúknál is lehetne divat ez a sztreccs fényes naci, de nálunk nem lett divat, normálisabb gondolkozású országokban gyakoribb.
De én úgy tapasztalom, a többséget nem zavarja ha meglát így, de persze van akik igen, van, hogy odasúgja a barátjának az illető, nézd mibe van, vagy van h bámulnak, vagy nagyon megdöbbennek, gyorsan szaladnak és újságolják a barátjuknak :D
Én nem vennék rövidnadrágot hozzá, mert pont így kényelmes magába, olyan pulcsit, hordj, ami hosszabb.
Elég kirívó,bár lehet hogy egy városban nem lennél annyira feltűnő mint egy falun.
Meglep hogy ennyi toleráns női választ kaptál,mert általában még egy másik nőt is leszólnak ezért a nadrágért.
Amúgy nekem tetszik.
"Ami jobb, minőségi azokat nem biciklizéshez találták ki,"
Ez mondjuk baromság az első betűtől az utolsóig. A technológiai ruházat, amilyen a kerékpáros felszerelés is, nemcsak drágább, de rendszerint jobb anyagból is van. Nem a kilencvenes évek kínai latex "biciklisnadrágjából" kell kiindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!