Mit gondoltok mekkora melltartót hordjak? Többi lent! Mellek, Tinik
Wtf? Kitömött melltartó 13 évesen? Mi a fene baja van manapság a lányoknak? Senkit nem érdekel a mellméreted, épp olyan lényegtelen dolog mint az hogy mekkora a lábad, és halálra cikiznének azzal hogy kitömött melltartót hordasz, mivel azt mindenki látja hogy nem a saját melled, tök más a formája is.
Gyerekmelltartót lehet kapni kicsi méretekben is ha az kell, de értelme nincs. Elég a top. Abból is van szivacsos meg mindenféle.
Nem volt itt semmi sértő, 13 éves az még hol növesszen mellett?
Maximum púpot...
Gyere vissza 17-21 évesen.
Nem attol lesz valaki ertekes, hogy milyen meretei vannak.
Oszinte leszek veled, vannak olyan A-s melltartok, amik szivacsosak, es olyan, mintha lenne egy kis melled, es fura lesz, es valoszinuleg azzal fognak csufolni, hogy hogy lehet, hogy egyik nap semmi melled, masnapra meg hatalmasat nott.
Ne foglalkozz vele, hogy mit mondanak. En pont ilyen koru lehettem, amikor hat nem ilyen melleim voltak, mint most, de sokkal nagyobb melleim voltak, mint a tobbieknek, es szegyelltem. Mara, buszke vagyok arra, amim van.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!