Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok mekkora melltart...

Mit gondoltok mekkora melltartót hordjak? Többi lent! Mellek, Tinik

Figyelt kérdés
13/L Semmi mellem nincs! Augusztusban kezdett el 'nőni' de nagyon hamar leállt most ha cmre megsaccolom olyan 1cm lehet :( Az osztálytársaimnak mind hatalmas mellük van valaki tegnap mondta is h akkora mint az anyjáé! Én meg tök cikin érzem magam, többször csúfoltak! Csak kis topjaim vannak de szeretnék egy kicsi melltartót ami max szilikonnal kitömök! De nem tudom mekkora kell és ebben kéne segítségetek hogy mekkora az amit hordhatnék és lesz egy domborulatom?! Ja és az is nehéz hogy mit mondjak anyukámnak? Ebben a két kérdésben kérném segítségetek! Köszönöm előre is.

#Melltartó-Tinik-Mell
2015. febr. 26. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Wtf? Kitömött melltartó 13 évesen? Mi a fene baja van manapság a lányoknak? Senkit nem érdekel a mellméreted, épp olyan lényegtelen dolog mint az hogy mekkora a lábad, és halálra cikiznének azzal hogy kitömött melltartót hordasz, mivel azt mindenki látja hogy nem a saját melled, tök más a formája is.

Gyerekmelltartót lehet kapni kicsi méretekben is ha az kell, de értelme nincs. Elég a top. Abból is van szivacsos meg mindenféle.

2015. febr. 26. 19:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm azt nem tudtam hogy van olyan is! Megnézem
2015. febr. 26. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
11%
Hát ha valakinek 13 évesen "akkora mint az anyjáé" az vagy hazudik vagy az anyuka lapos. Édes Istenem 13 évesen ? Ez most komoly ?
2015. febr. 26. 19:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen ne sértő válaszokat írjatok hanem próbáljatok meg segíteni?!
2015. febr. 26. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

Nem volt itt semmi sértő, 13 éves az még hol növesszen mellett?

Maximum púpot...

Gyere vissza 17-21 évesen.

2015. febr. 26. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbálj meg nem azzal foglalkozni, hogy kinek mekkora a melle, meg ki mit kamuzik róla. Akik csúfolódnak, azoknak úgyis a térdükig fog lógni mindkét mellük huszonéves korukra, ha már most akkorák, mint az anyjuknak...
2015. febr. 26. 20:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem attol lesz valaki ertekes, hogy milyen meretei vannak.

Oszinte leszek veled, vannak olyan A-s melltartok, amik szivacsosak, es olyan, mintha lenne egy kis melled, es fura lesz, es valoszinuleg azzal fognak csufolni, hogy hogy lehet, hogy egyik nap semmi melled, masnapra meg hatalmasat nott.

Ne foglalkozz vele, hogy mit mondanak. En pont ilyen koru lehettem, amikor hat nem ilyen melleim voltak, mint most, de sokkal nagyobb melleim voltak, mint a tobbieknek, es szegyelltem. Mara, buszke vagyok arra, amim van.

22L

2015. febr. 27. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!