Ki ismeri az MVMT karóra márkát?
2015. febr. 23. 22:21
11/13 anonim válasza:
Én most terveztem venni MVMT órát, mert iszonyatosan megtetszett. De utánanéztem, és kínai vacak tényleg. Egy 3watches nevű kínai cégtől rendelik az órákat, 10 dolláros, azaz 3 ezer forintos áron. Amiért egyébként elkérnek 42 ezer forintot. Így lemondtam róla. Most találtam egy másikat, egy Kickstartereset, olasz márka, Monforti Milano, iszonyatosan bejövős az is, viszont sajnos 2019 -ben már nem lehet kapni, mivel limitált volt :(
12/13 anonim válasza:
Az utolsónak írom, hogy hülyeség amit írt. Japán Miyota kvarc szerkezet van benne. Igaz sok jobb minőségű kínai órában is, de rengeteg európai, japán, amerikai márkában is. De amit te 10 dollárért láttál az hamisítvány. Ezt is hamisítják a kínaiak. Ha látsz az aliexpress-en iphone hamisítványt 100 dollárért (vagy olcsóbban), akkor az iphone is gagyi?
13/13 anonim válasza:
Pár hónapja én is beleástam magam a témába. Érdekelt a dolog nagyon. Eljutottam egészen a gyártó cégig ( [link] mert én is akartam egy saját fashion watch brandet. Fel is vettem a gyártó céggel a kapcsolatot. Kemény 2-10 USD -ért gyártják ezeket az órákat. Én nem mondom, hogy rosszul néznek ki, mert pl az MVMT Ghostot én is imádom kinézetre, illetve ezek tényleg divat órák. De azért könyörgöm, egy pár ezer forintos órát ne 40 ezerért vegyünk már. Szóval felnéztem Aliexpress -re, és 5p keresés után meg is találtam ugyan azt, csak más néven brandelve. Az összes MVMT -s óra fent van Ali -n. a Ghost pl ONOLA néven találjátok meg. Rendeltem is egyet, és teljesen ugyan az. Ugyan az a minőség is, ugyan az a gagyi bőr, mert ugyan az a gyártó, csak más logóval. Szóval ha ilyet akartok venni akkor szerintem onnan vegyétek. Most meg inkább vettem egy Apple Watch -t. Nyilván ez se egy igazi óra egy óramániás szemében, mert én is az vagyok, tudom, de most jó lesz ez egy darabig. Csak gondoltam ezt így megjegyzem nektek így jövőbeli MVMT vásárlóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!