Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki ismeri az MVMT karóra márkát?

Ki ismeri az MVMT karóra márkát?

Figyelt kérdés

Megbízhatóság, tartósság szempontjából milyennek számít ?

[link]

2015. febr. 23. 22:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem túl elterjedt, valami kínai óra, de ahogy olvastam japán kvarcszerkezet van benne. Mennyiért vennéd?
2015. febr. 23. 22:56
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Órákból éltem: Kínai vacak.
2015. febr. 23. 23:34
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem vettem még, csak tervezem(/tem) de akkor jobban meggondolom, amúgy 16.000 körül árulják, legalábbis én annyiért láttam. Köszönöm a válaszokat :)
2015. febr. 26. 18:19
 4/13 anonim ***** válasza:
34%

Ha kevés pénzed van rá akkor szerintem vegyél Casio-t.

Ez hogy tetszik?

[link]

--

Esetleg Lorust (ezek 20000Ft körüliek)

[link]

[link]

Esetleg ez:

[link]

2015. febr. 26. 20:57
 5/13 A kérdező kommentje:

Az első linked, a Casio-s óra eléggé bejövős :D Az árát nézve pedig költséghatékony megoldás lenne :D a kérdés már csak az hogy lehet e hozzá barna bőr szíjat venni.

Köszi a linkeket! :)

2015. márc. 5. 19:36
 6/13 JasDave válasza:
30%
MVMT órám van. Semmi baja nincs. Állítom a legszebb minimál óra jelenleg és pláne ilyen áron. Az egyetlen negatívum a nem karcálló üveg. Ha vigyázol rá gyönyörű és tudja amit kell. Dob a megjelenéseden. Ez ugyanis arra van.
2015. aug. 12. 10:55
 7/13 anonim válasza:
Tj Hunt? :D Én is tervezek benevezni egy ilyen órára
2016. okt. 3. 23:14
 8/13 Szolek Kristof válasza:
0%
Az MVMT és a Komono is jó márka, hasonló a két stílus. Az előbbit sajnos már nem lehet megrendelni itthon, de itt kérheted a céget, hogy rendeljék meg neked az amerikai webáruházról. [link]
2016. okt. 21. 10:42
 9/13 Vadalma4 válasza:

Most érkezett meg a MVMT Chrono - 45MM Gun Metal/Sandstone Leather órám amerikából. Rendkívül minőségi benyomást kelt maga az óra, a szíjak (két szíjjal rendeltem), és a csomagolás is. Amatőr szinten érdeklődöm az órák iránt, sok minőségi svájci és japán órát ismerek közelről, tehát van összehasonlításom. Hogy a mechanikája távolkeleti? Sokan meglepődnének hogy ismert svájci márkák (azért nem a Patek Philippe...) óráiban is ilyen van. És nem is baj, ezekből sok nagyon minőségi. Hogy tartós lesz-e? Megírom tíz év múlva. De most úgy sejtem, igen.

A design meg lehengerlő, sajnos abban a nagymúltú gyártók még mindig le vannak ragadva a klasszikus semmilyen, és a gagyi búvár/pilóta design között. Ez a minimalista-elegáns design páratlan - szó szerint - a mai kínálatban.

2016. dec. 24. 16:14
 10/13 Lola0314 válasza:

Kedves Vadalma4!

Neked mennyi időbe tellt mire ideért az óra Amerikából?

2017. febr. 13. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!