Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Változás? SOS segítség!...

Változás? SOS segítség! (főleg metál/rockerek választát várom! )

Figyelt kérdés

Nah annyit kell rólam tudni hogy metál párti vagyok.Jövőre (8.-ban) szeretnék olyan cuccokat viselni mint egy metál(szegecses cuccok full fekete stb..).Anya ezt még elfogadná de nekem is furcsa lenne ha egyik nap még mindenféle összevissza színben mennék és aztán meg full fekete. Tudna vki segíteni hogy hogyan csináljam? Vagy hogy Te hogyan csináltad?

Előre is köszi!!

2015. febr. 20. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"szeretnék olyan cuccokat viselni mint egy metál"

bocs de ezen röhögnöm kell XD

2015. febr. 20. 22:49
 2/6 A kérdező kommentje:
mert?
2015. febr. 20. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Fiú vagy vagy lány? Nagyon nem mindegy.

Egyébként meg csak vedd könnyedén. Szülők, tanárok nyavalyogni fognak, de ez a csoda is csak 3 napig tart. Én pl úgy csináltam h nem törődtem velük. Igaz, én később kezdtem így öltözködni, nem 8.ban. És nem is egyik napról a másikra. Az pénzügyileg se könnyű. Előbb jöttek a fekete nadrágok, zenekaros pólók, pulcsik, majd bakancs, stb.

Persze nem voltam minden nap abban, manapság meg már főleg nem. Bakancsot mostanság csak koncertre veszek fel, meg télen, néha.

20/F

2015. febr. 20. 23:47
 4/6 anonim ***** válasza:

egyenként kerülnek be ezek a darabok, pont ahogy az előző írta.

először pólók, meg fekete nadrágok, aztán a pulcsik (az én időmben még a kockás flanel ing is ment ha nem is metál, de rocker körökben), acél betétes bakancs, bőrkabát.

nyilván nem egyszerre vesz meg mindent az ember.

a "szeretnék olyan cuccokat viselni, mint egy metál" meg azért vicces, mert a metál a zenei stílus, mondjuk mint a rock, vagy a rap, de az úgy értelmetlen, hogy szeretnék olyan cuccokat viselni, mint egy rap. mert rapper, rocker és metálos.

szóval metálosnak akarsz öltözködni.

2015. febr. 21. 01:14
 5/6 Tom Benko ***** válasza:

Érdekes, nekem valahogy sosem ment, hogy valami szerint öltözködjek, leszámítva a saját elképzeléseimet. Hordd azt, ami jól esik, azzal, hogy erről mit mondanak mások, ne foglalkozz.

Az meg nem éles váltás, ha holnap egészen más ruhát veszel fel, mint ma. Nálunk a lányok közül némelyik majdnem minden szünetben átöltözik.

2015. febr. 21. 08:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a vaálaszokat :D
2015. febr. 21. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!