Lányok! Egy fiúnál mit tekintetek "sejtelmes" öltözködésnek?
Értelemszerűen... =) ...igen: arról van szó, hogy be szeretnék "vágódni" valakinél.
Többek között ajánlott stratégiaként azt olvastam, hogy a lányok szeretik, ha az udvarlójuk "sejtelmesen" öltözködik. Hogy kerülni kell a kirívó, divathajhász öltözködést, és ugyanakkor sejtelmesen illik öltözködni.
De mit jelent ez?! :S Égszínkék bársonynadrág meg ing, + kék kabát/melegítő talán?? Esetleg így tudnám elképzelni... De teljesen bizonytalan vagyok...
"melegítő" --> erre inkább valami szolidabb kabátszerűséget, mellényszerűséget, ilyesmit értettem.... nem tudom, hogy hívhatnám, én nem vagyok jártas ezekben.
Arról meg halvány kék gőzöm sincs, hogy hogy tudnám kipuhatolózni az ízlését. Rákérdezni még csak érintőlegesen is ugyebár az egyik legnagyobb őrültség lenne - amíg nem lehetek biztos a dolgomban -, barátom meg nincs (számuk monoton konstans zéró), akit kémként rá tudnék küldeni.
Utolsó : Köszönöm a képeket! Jó útmutatást adtak.
Meg az utolsó előttinek is köszönöm! :D Az alapján már el tudom képzelni a dolgot. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!