Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A teljesen új cipő töri a...

A teljesen új cipő töri a sarkam! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2 hete vettem cipőt,de csak nemrég tudtam felvenni.Öt perc sem kellett,mélyen kitörte a sarkam,ami még azóta is megvan.Szeretném viselni a cipőt,visszavinni már sajnos nem tudom,mert kifutó darab volt,és szerencsémre véletlenül rátaláltam az utolsó méretre,ami jó volt.Sebtapaszt próbáltam,többet is raktam,de állandóan lejön a sarkamról,igy ugyanott tartok...zsebkendő...nos,kellemetlen élmény.Mit tegyek vele? Mossam ki...vagy lehet rá kapni valamit esetleg...MONDJATOK AKÁRMIT,ár nem számit,kipróbálom,csak tudjam viselni a cipőt,mert túl drága h a szekrényben porosodjon!!!
2008. aug. 23. 17:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem járj mezítláb, régen sem lett tőle semmi baja az embereknek
2008. aug. 29. 10:04
 12/13 anonim ***** válasza:
15%
ragazd be a sarkad azon részét ahol kitörte, és nyugodtan hordhatod!!!csak használj hagyományos ragtapaszt és azt a fehér részét rakd arra a területkére ahol a dörgölés van :D
2008. szept. 2. 19:30
 13/13 anonim ***** válasza:
94%

Vedd fel harisnya nélkül és a kádba engedj vizet. Járkálj benne egy 15 percet és hagy a lábadon megszáradni a cipőt. Ha száradás közben újra kezd szorítani, ismét állj bele a kádba. Vízpart mellett a folyóba vagy medencébe is belesétálhatsz vele. Ennél biztosabb és kényelmesebb módszer nincs. Ha van egy kicsivel nagyobb lábú ismerősöd, az is megpróbálhatja egy órára taposni.Az alábbi videón ez a módszer látható a zuhanyozóban.

https://www.youtube.com/watch?v=0PiU56FZn7I

2015. szept. 12. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!