Mik azok a fazonok, szabások, ruhák amik jól mutatnak egy homokóra alkatú nőkön?
Figyelt kérdés
2015. febr. 20. 11:43
1/5 anonim válasza:
A homokóra nőkön ha nem túl alacsony és melle is van, miden jól mutat.
2/5 A kérdező kommentje:
Átlag magas vagyok (160 cm ), mellem se túl kicsi se túl nagy
2015. febr. 20. 12:15
3/5 anonim válasza:
A homokóra egy olyan alkattípus, amin minden jól áll, felvehet bármit.
4/5 anonim válasza:
Én hasonló alakkal és magassággal vagyok megáldva. A nehézséget leginkább az okozza, hogy nadrágoknál ami csípőben jó, az derékban általában bő. (Habár nem vagyok extrém alakú, normális súlyban vagyok meg minden).
De pl. egész ruhákból szinte minden jöhet. A magasságom (160 centi) miatt viszont a nagyon "zsákfazonú", egybe szabott ruhák kevésbé előnyösek, a derékban szabott, karcsúsított fazonok sokkal inkább.
Ilyenem pl. van is:
Ez tipikusan pont a modellen nem áll olyan jól, mert nem is látszik a dereka, annyira keskeny a csípője-válla.
De pl. a Lavand márka összes egész ruhája nagyon szép... pl.:
Szóval nekem általában a karcsúsított zakók, ingek, felsők és ruhák jönnek be, de valóban sok mindent felvehetünk.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. febr. 20. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!