Hol van pesten olyan olcsó turkáló, ahol esetleg elvontabb cuccokat lehet kapni?
Figyelt kérdés
Volt régena Sik-sik turkáló,aminek volt hippy részlege a fölső szinten,mindenféle extrém ruhákkal,lakk,bőr,fekete cuccok,jó bő trapézgatya,fényes színek,stb....sajna ez bezárt,és most hova menjek ruhát venni,ahol ilyen extrémebb nem hétköznapi cuccok vannak?Kérlek titeket,egy éve nincs új ruhám,már nagyon kéne!! :SLényeg,hogy legyen olcsó!Ilyen helyeket tud valaki??2010. febr. 11. 09:57
12/14 anonim válasza:
a jajcicát én is ajánlom. a dohány utcában van. csak jó cuccot hoztam el onnan még. az is van ott amit el se tudsz képzelni.
13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,a jajcica lesz a nyerő,nézegettem..a punkokat véletlenül sem akartam megbántani,bocsánat!
2010. febr. 19. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!