Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol van pesten olyan olcsó...

Hol van pesten olyan olcsó turkáló, ahol esetleg elvontabb cuccokat lehet kapni?

Figyelt kérdés
Volt régena Sik-sik turkáló,aminek volt hippy részlege a fölső szinten,mindenféle extrém ruhákkal,lakk,bőr,fekete cuccok,jó bő trapézgatya,fényes színek,stb....sajna ez bezárt,és most hova menjek ruhát venni,ahol ilyen extrémebb nem hétköznapi cuccok vannak?Kérlek titeket,egy éve nincs új ruhám,már nagyon kéne!! :SLényeg,hogy legyen olcsó!Ilyen helyeket tud valaki??
2010. febr. 11. 09:57
1 2
 1/14 anonim válasza:
Lehel téri és Dózsa györgy úti metró között a Váci úton,egy benzinkút mellett.könnyen megközelíthető,olcsó,sokféle cucc van.
2010. febr. 11. 10:05
 2/14 A kérdező kommentje:
az jó! :) délután el is nézek oda!Holszáljak le a Dózsánál,vagy a Lehelnél?
2010. febr. 11. 10:07
 3/14 anonim ***** válasza:
3%
A kuka speciel ilyen, mindig van benne szakadt harisnya pl...
2010. febr. 11. 11:22
 4/14 A kérdező kommentje:

mert szerinted én szakadt harisnyát hordok???Összekeversz egy punkkal!Azok szakadtak,és néha igénytelenek is!!!

De mindenki magából indul ki!!Szégyeld magad!

2010. febr. 11. 11:25
 5/14 anonim válasza:
hát talán a Leheltől van közelebb....
2010. febr. 11. 11:35
 6/14 anonim ***** válasza:
24%
Nagyon szégyellem magam. Te is magadból indulsz ki, amikor a punkokról beszélsz?
2010. febr. 11. 12:28
 7/14 A kérdező kommentje:

11:35 köszi,

12:28 nem magamól indulok ki,nem vagyok punk,de ez a vonás rájuk jellemző..ha ilyen ... vagy akkor minek írsz ide?Veszekedni?

2010. febr. 11. 12:55
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát én eddig még itt nem voltam, csak hallottam róla vmi fórumon asszem. és szerintem olyannak tűnik, mint amilyet keresel:

www.jajcica.hu

2010. febr. 11. 17:23
 9/14 anonim ***** válasza:

Punkokról k*rvagyorsan leszállni.

És vannak angol turkálók, ott mindenféle stílusú, egyedi cuccok szoktak lenni jó állapotban.

2010. febr. 12. 17:56
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Miért is? Koszos igénytelen szar az összes (amelyik nem, az nem punk).
2010. febr. 12. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!