Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy alacson (158 cm) és...

Egy alacson (158 cm) és vastag (64 kg) lánynak jól állna ez az öltözék?

Figyelt kérdés
Buliba lesz, fekete térdig érő farmer szoknya, rózsaszín-fekete kockás harisnyanadrág, halvány kék kötött pulóver, lapos talpú fekete csizma. A fehérnemű: Rózsaszín francia bugyi fekete csipkeszegéllyel (nem száras) fehér melltartó.
2015. febr. 11. 05:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Látatlanban elég nehéz véleményt mondani, de ami szemet szúr, az a fekete-rózsaszín kockás harisnyanadrág. Azt még egy teljesen fekete ruhához se biztos, hogy javasolnám, mert a mintás dolgok kövérítenek. Ráadásul nagyon elütne a halványkék pulóvertől. Szóval szerintem felejtsd el a mintás harisnyát, vegyél egy sima feketét, az megy a farmer szoknyához és a halvány kék pulcsihoz is. A fehérneműd ha nem látszik át, akkor teljesen mindegy.
2015. febr. 11. 06:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Aakkor fekete harisnyanadrág, a fehérneműt azért kérdeztem mert a barátom szülinapi bulija lesz és hát... ;)
2015. febr. 11. 08:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is fekete harisnyával.

Illetve még a csizma az, ami rizikós lehet. Mivel térdig ér a szoknyád, egy előnytelen szárhosszúságú csizma nagyon megvastagíthatja a lábaidat.

2015. febr. 11. 11:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor egy fekete cipő esetleg. De lehet hogy egy fekete farmer nadrágot veszek fel egy olyan tapadósat. Bár a szoknyát jobban szeretem
2015. febr. 11. 11:56
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
A harisnya tuti kövérít, inkább vegyél hosszú fekete farmernadrágot pulcsival és magassarkúval, azzal nyúlánkabbnak fogsz tűnni.
2015. febr. 11. 15:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Hmm lehet hogy jobb lenne, elég hideg lesz hétvégén
2015. febr. 11. 15:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem inkabb magassarkut vegyel. Nem kell 10centis, de mar egy 5 centi is sokat szamit.

Rozsaszin-fekete bugyihoz pedig fekete melltarto lenne jo, vagy legalabb rozsaszin..de semmikeppen sem feher.

Azt a harisnyat en a helyedben elfelejtenem, egy fekete sokkal jobb lenne, de a nadrag sem rossz otlet. Es buliba szerintem a kotott pulcsi nem valo..bar nem tudom hogy nez ki. Mindenesetre ha felveszed, akkor a polod is valami kekes legyen, mert a kek-rozsaszin kombo (foleg a kotott anyaggal) nagyon kislanyos, es nem valami izleses.

2015. febr. 11. 17:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Pólóim szinte mind kékek vagy zöldek, viszont a melltartóim csak fehér színben vannak
2015. febr. 11. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!