Nagyon veszélyes szerintetek a sima cipőtalp ebben az időben?
Figyelt kérdés
Napok óta hótaposóban járok az időjárás miatt, már nagyon unom, már ott tartok, hogy nem érdekel, ha beázik a cipőm. Ma szeretnék felvenni egy csinosabb csizmát, de annak teljesen sima a talpa. Nagyon fogok csúszkálni? Ti járkáltok mostanában ilyenben?2010. febr. 11. 08:25
1/14 anonim válasza:
Az én csizmáim mind sima talpúak, csak a túrabakancsom bordás, de azt ugye szoknyácskához nem...
Csúszkálsz a sima talpú cipőben, persze, csak akkor nem, ha hóra lépsz, vagy rendesen le van takarítva a járda. Vigyázz magadra. :)
2/14 anonim válasza:
Csúszik a sima talpú, nekem sajnos most csak olyan csizmám van, mert a bordás tönkrement :-( Nagyon vigyázz, hogy hova lépsz, lassan menj.
3/14 anonim válasza:
Az a problémám nekem is, hogy a csizmák amiket kapni lehet, sima talpúak, magas sarkúak, és elég vékony a talpuk. Tehát egyáltalán nem hóra valók. Én edzőcipőben járok, inkább, minthogy kitörjem a nyakamat.
4/14 anonim válasza:
Én is edzőcipőben járok, nálam annak is megvan a hátránya, ahol simább a talpa és pont ott sikerül megfognom a jeget, akkor lehet ugrálni, meg táncolni :D:D
5/14 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb nem túl szép cipöben játni, mint begipszelt lábbal...
Egy hónap múlva mehetsz a sima talpú szebb cipöben, most nem éri meg kockáztatni.
6/14 anonim válasza:
én akkorát seggeltem tegnap a sima talpú csizmámba h még mindig fáj..vigyázz magadra
7/14 anonim válasza:
néha én is sima talpú magassarkúban megyek, aminek sima a talpa.
van ahol jó, mert a sarkát be tudom így "szúrni" és akkor nem csúszik. (akik ilyet hordanak ilyenkor, remélem megértik... )
8/14 anonim válasza:
Én ma simatalpú csizmámban mentem. Hát eleinte még örültem is, hogy nahát, egész jól tudok közlekedni, aztán a város közepén egy hatalmasat csúsztam. :D Ha nagyon szeretnéd, vállald be, de nem lesz könnyű dolgod. :)
9/14 A kérdező kommentje:
Végül ma még elmentem a hótaposóban, miután megpróbáltam a másik csizmám az erkélyen, és majdnem leestem onnan, de már többet nem akarom felvenni idén a hótaposót, nagyon meleg, és naponta beleizzad a lábam:S szóval szerintetek jobb az edzőcipő? Arra még nem is gondoltam... Nem tartjátok nevetségesnek, hogy egy edzőcipő alkalmasabb a téli közlekedésre, mint a téli csizmák nagy része?!
2010. febr. 11. 17:41
10/14 anonim válasza:
hát szerintem nem nevetséges. van olyan osztálytársam, aki converse tornacipőben jár, mert tovább bírja beázás nélkül, mint egy csizma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!