Ha fázik egy fiú, akkor miért nem vesz fel harisnyát a nadrág alá? Ciki?
A barátom is hord, harisnyát vagy cicanacit. A jégeralsó semmiképpen sem nyújt férfiasabb látványt, szóval szerintem teljesen mindegy melyiket hordják.
Manapság már nem számít cikinek, már szerencsére a sapka viselése is elég elterjedt. Főleg 16 év fölött :)
néha van rajtam leggings, (női... hűha... sima fekete... senki se mondaná meg, h az) barátnőm rendelt magának és véletlen xl-est küldtek, mivel nem volt kedve visszaküldeni Kínába, nekem adta :D
egyébként aki síel az mind vesz fel ilyesmit csak aláöltözőnek hívják, de full ugyanaz mint a leggings, csak vmiért a mai világban írtó ciki ha egy férfi női ruhadarab közelébe kerül, mégha névlegesen is. inkább elkérnek "aláöltöző" néven a boltok 10000 Ft-ot ami egy 2000 Ft-os NŐI leggings. így kell a hülyékről legombolni a pénzt :D
Hát igen, nekem is van ilyen kínai kötött (és másmilyen :D) leggingsem, nagyon jó meleg 1200 volt, azért jó mert nem kell mosni úgy, mint a harisnyát.
És nem csak sízéshez, focizáshoz is felveszik szoktam látni fiúkat, rövidnadrággal persze.
A 7-es versenyzo nem halad a korral,majd en segitek neki es a hozza hasonloknak!!
Tudod a ferfiak ugy nem hordanak harisnyat,mert nem valo rajuk mint nokre az oltony...:
Ui:1994 ota gyartanak ferfi nejlonharisnyat,csak sokan nem tudjak hasznalni a netet,hogy megnezzek hol lenet kapni...
Amugy igaz kedves kerdezo a java resze ferfi hiu es inkabb megfazik mint feloltozne,vagy ha fel is vesz inkabb valami borzalmas kenyelmetlen szharokat Pl.jegeralsot mint a nagypapam az is gyonyoru latvan..
De teny es valo a legkenyelmesebb a nejlonharisnya csak sokan meg egy probaig sem folyamodnak ,de velemenyt mar annelkul is tudnak irni..
Kérdező! Nem ciki, mert inkább én felveszem a nadrág alá a pamutharisnyát, minthogy fázzak! Fiatalember vagyok, gyermekkorom óta hordok pamutharisnyanadrágokat. Óvodások voltunk, ott az óvónők jóvoltából nekünk fiúknak is harisnyát kellett hordani rövidnadrággal. Tehát ott nem nagyon volt mit tenni, fiú - lány az illető, nem számított,a harisnya a nyári idők kivételével mindennapos ruhadarab volt. Megesett, hogy úgy vittek engem oviba reggel, és úgy is hoztak haza.
Általános iskolában, alsótagozatban is hordtuk, de már csak a nadrág alatt. A szülői értekezleten kérték a pedagógusok, a szülőktől, hogy ne szégyelljék a fiúk a harisnyanadrágot, ha hideg van tessék felvenni. Ezért nem volt tesiórán ciki, amikor át kellett öltözni. Sőt! Ha hideg volt télen, akkor a tesitanár azt is mondta, hogy nem muszáj levetni a harisnyát, húzzuk rá a tornanadrágot, a lányok meg a tornadresz alatt hagyták. Mindez a nyolcvanas években volt, vidéki iskolában, ahol még minden tanteremben olajkályhával fűtöttek, a kilencvenes évek elején szerelték be a központi fűtést. A folyosón tornáztunk, mert tornaterem se volt még, de ma már más a helyzet. Mi fiúk a folyosón öltözünk, a lányok bent az osztályteremben.
Sok férfi hord harisnyanadrágot, csak nem látszik a nadrág alatt, meg amúgy is senkinek semmi köze nincs hozzá.
Miert is?
Mitol noi egy ruhadarab?
Az anyagatol?Vagy hogy mire kell hasznalni? "Kedves" utcso!
Akkor a masodik linkjeimen szereplo ferfi oltonyos csajok is ferfdek??
két osztálytársam mondta, hogy hord harisnyanadrágot de ők nem mutogatják, ja és pamutot hordanak
ha tesi van, akkor nem veszik fel a nadrág alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!