Tisza vagy Nike cipő?
ez attól is függ h milyen az a cipő.. bármilyen nike v tisza cipőt nem húznék fel..
de am ha márka akkor nike..
pff...én a márkát egy rohadt nagy baromságnak tartom a playboy nyuszikával együtt -.-
hát ha az embernek nincsen pénze,akkor tiszta cipőt..
de ha rá költenél 6000 ft-ot egy cipőre,amikor úgyanolyan mint a többi cípő csak rávan írva hogy nike adidas stb..akkorse venném meg..
tiszta cípő is kész:)
A Nike jobban néz ki, nagyon merészek. Sztem nagyon gáz, h a Tiszának a legtöbb cipője hasított bőr, rendes bőrből nincs is választék. Én meg nem veszek olyat, ami beázik, és nem lehet rendesen tisztítani.
Am meg nekem a Puma cipőm bírta a legtovább, 4 évig. A legjobban meg a le coq sportif nézett ki:)
Tisza! Pár éve sikerült kifognom a limitált szériából egy feketét, semmi baja sincs, pedig már nem mai darab.
Nike-val sincs semmi bajom, van olyan cipőm tőlük ami 7év után kezdett tönkre menni. Igaz az újabbakra már sok a panasz, h itt ott jön szét garancia időn belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!