Melyik lány a szebb? És melyiknek áll jobban az elől fufru haj? Vagy miaz. Xd
2010. febr. 10. 18:47
11/27 anonim válasza:
ez a haj borzasztó, mert 1: alig van haja
2: ezek a foltok benne ultragázak
3: túl rövid és túl vékonyszálú, és túl nem áll sehogysem, tartástalan az egész, mintha a fejére vett volna vmi agyonhasznált partfist.
12/27 anonim válasza:
az előbbi kommentem az első képre vonatkozott
13/27 anonim válasza:
Egyik sem szép, de az első katasztrófa. Nagyon banyás az arca, főleg az álla.
14/27 anonim válasza:
a 2. mondjuk, hogy szép de az első...fujj... na szóval egyiknek sem áll jól szerintem. Az elsőnek nem tudok javasolni semmit de a másodiknak azt javasolnám, hogy csatolja fel a hommlokára mert amennyit az arcábol látok azon piszoúl jól nézne ki.
15/27 anonim válasza:
hát elég csúnyák:S viszont az elsőnek mégis jobb a frufruja,. kell valami ami feldobja egy kicsit :D
16/27 anonim válasza:
Szerintem a második lány marha szép, csak nem kellene ez a frizura.... Az első csaj ronda, és jó, hogy ilyen a frufruja, legalább takat valamit az arcából.
17/27 anonim válasza:
Hát mind a két lány elég csúnya.... És a haj se áll nekik jól......
18/27 anonim válasza:
Jézus.Melyik a szebb?Egyik se szép.Tipikus mai kis p.csák. Amúgy az ilyen haj nem rossz, de ezeknek borzasztó.Alapból semmi hajuk, ami van azis tartástalan, féytelen...Gázos...Meg olyan kb. mitha magukak vágták volna.
19/27 anonim válasza:
A második szebb, és jobban áll neki.
20/27 anonim válasza:
mindkettő iszonyat ronda. és egyiknek sem jó a frufruja, tuti nem csináltatnék ilyet magamnak. ki sem lehet látni alóla! nincs szükségem rá hogy holmi divatból, elromoljon a szemem. ráadásul akinek ilyenje van folyton vagdalja fejét a haj miatt :S fujj ja és a szemüket sem látom beszélgetés közben , ami meg nekem zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!