Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik lány a szebb? És...

Melyik lány a szebb? És melyiknek áll jobban az elől fufru haj? Vagy miaz. Xd

Figyelt kérdés

1. [link]

vagy

2. [link]

2010. febr. 10. 18:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

ez a haj borzasztó, mert 1: alig van haja

2: ezek a foltok benne ultragázak

3: túl rövid és túl vékonyszálú, és túl nem áll sehogysem, tartástalan az egész, mintha a fejére vett volna vmi agyonhasznált partfist.

2010. febr. 10. 19:10
 12/27 anonim ***** válasza:
az előbbi kommentem az első képre vonatkozott
2010. febr. 10. 19:10
 13/27 anonim ***** válasza:
Egyik sem szép, de az első katasztrófa. Nagyon banyás az arca, főleg az álla.
2010. febr. 10. 20:06
 14/27 anonim ***** válasza:
a 2. mondjuk, hogy szép de az első...fujj... na szóval egyiknek sem áll jól szerintem. Az elsőnek nem tudok javasolni semmit de a másodiknak azt javasolnám, hogy csatolja fel a hommlokára mert amennyit az arcábol látok azon piszoúl jól nézne ki.
2010. febr. 10. 20:10
 15/27 anonim ***** válasza:
hát elég csúnyák:S viszont az elsőnek mégis jobb a frufruja,. kell valami ami feldobja egy kicsit :D
2010. febr. 10. 23:42
 16/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a második lány marha szép, csak nem kellene ez a frizura.... Az első csaj ronda, és jó, hogy ilyen a frufruja, legalább takat valamit az arcából.
2010. febr. 11. 01:51
 17/27 anonim ***** válasza:
Hát mind a két lány elég csúnya.... És a haj se áll nekik jól......
2010. febr. 11. 12:35
 18/27 anonim ***** válasza:
Jézus.Melyik a szebb?Egyik se szép.Tipikus mai kis p.csák. Amúgy az ilyen haj nem rossz, de ezeknek borzasztó.Alapból semmi hajuk, ami van azis tartástalan, féytelen...Gázos...Meg olyan kb. mitha magukak vágták volna.
2010. febr. 11. 15:43
 19/27 anonim ***** válasza:
A második szebb, és jobban áll neki.
2010. febr. 11. 18:39
 20/27 anonim ***** válasza:
mindkettő iszonyat ronda. és egyiknek sem jó a frufruja, tuti nem csináltatnék ilyet magamnak. ki sem lehet látni alóla! nincs szükségem rá hogy holmi divatból, elromoljon a szemem. ráadásul akinek ilyenje van folyton vagdalja fejét a haj miatt :S fujj ja és a szemüket sem látom beszélgetés közben , ami meg nekem zavaró.
2010. febr. 11. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!