Miért nem hordanak a férfiak csizmát?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 18:35
11/12 anonim válasza:
Írok ide is, de küldtem neked PM-et. Én szoktam hordani, nekem is tetszik. Látni én se nagyon látok pasikon, sőt egyáltalán nem. Szóval én kivétel vagyok. :D Néha megbámulnak, de nem annyira érdekel. Fényesre pucolt, fekete csizma, szűk szárú nadrággal betűrve. Kicsit olyan huszáros beütése van. :) Elég vagány. Van egy szintén hosszú szárú, sötétbarna csizmám, azt is szoktam hordani.
Amúgy praktikus, mert ha esős, havas, latyakos idő van, akkor a farmerom szára nem lesz koszos. Bár ez időjárásfüggő is, mert ha mondjuk tavasz van, esik az eső, de egyébként 15-20 fok van, akkor már én is beállok a sportcipőt viselők sorába. :D
12/12 anonim válasza:
Mondjuk a barna csizmámat hordtam már bővebb farmerral, nem betűrve is. Akkor senki sem látta, hogy mit hordok. Bár annak nem sok értelme van, mert akkor vehetnék ennyi erővel sportcipőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!