Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A tanga lehet kényelmes?

A tanga lehet kényelmes?

Figyelt kérdés
Létezik olyan hogy egy nő kényelmesen érzi magát tangában? tudom h rengetegen hordanak tangát., de én például képtelen vagyok rá mert olyan szinten kényelmetlen számomra hogy az nem igaz. Aki hordja annak valóban kényelmes vagy csak elvisel egy kis kényelmetlenséget a szexisség kedvéért? És aki abban fut?
2010. febr. 9. 22:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval teljesen egyetértek! :) Én is csak tangát hordok, még tesire is. Egyáltalán nem kényelmetlen, legalábbis nekem. :) 17/L
2010. febr. 10. 15:37
 12/21 anonim ***** válasza:
98%
Én pedig azt nem tudom elképzelni, hogy valakinek a sima bugyi a kényelmes, és nem viseli el a tangát. 13 éves korom óta én is csak azt hordok, érezni sem lehet, nem igazán értem miért zavarna pl. futásnál. Nem mindenkin szexi egyébként... Dehát kinek mi :)
2010. febr. 10. 16:03
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Énis tangát hotdok.!

18/F xD

2010. febr. 10. 18:17
 14/21 anonim válasza:
77%
mindig tangát hordok, még itthon is. a másikat nem bírom elviselni magamon, annyira kényelmetlen. meg amúgy is, kinek kell egy nagyibugyi
2010. febr. 10. 22:05
 15/21 A kérdező kommentje:

attól h nem tanga még nem biztos h nagyibugyi:)

Én személy szerint 1-2 alkalommal próbáltam de nem jött be. biciklivel jártam akkoriban suliba és mire beértem úgy éreztem mintha szétvágta volna a hátsómat mert tekerés közben mindig egyre feljebb csúszott és iszonyatosan vágott, és napközben sem volt kényelmes.

de talán nálam az is hozzájárul hogy a szeméremajkaim elég nagyok és a tanga összenyomorítja őket. Gyakorlatilag nincs elég helyük.

Köszönöm a válaszokat és a továbbiakra is kíváncsi vagyok:)

2010. febr. 10. 23:32
 16/21 anonim ***** válasza:
98%

nekem az első pár nap kényelmetlen volt, de azóta váá észre sem veszem :D csak azt hordok, de nem divatból, úgysem látja szinte senki. nagy bugyik gyakorlatilag kilőve, olyan furcsán érzem magam benne, max itthonra nyáron jó az.

15/L

2010. febr. 10. 23:49
 17/21 anonim ***** válasza:
98%
Azért, mert 1 mérettel nagyobbat kell venni, mint a méretem. Pl az én méretem Mes és általában Leset szoktam venni és kényelmes, nem mozog vagy lóg rajtam, hiszen tanga, de nem is vág bele a fenekembe meg az oldalamba és nem csúszik le. Ilyen egyszerű.
2010. febr. 11. 10:42
 18/21 anonim ***** válasza:
98%
Én 14 évesen kezdtem el hordani, akkor azért mert idegesített hogy a nadrágon, szoknyán átlátszik a nagy tundra.... Eleinte csak alkalmanként, ha olyan ruhát húztam, aztán már csak olyat hordtam, most is, és nagyon kényelmes.... Nekem nincs vele bajom.... És nem divat, hanem esztétikusabb.... Viszont éjszaka tundrában alszom. Akkor az a kényelmes, de utcára fel nem venném.....
2010. febr. 11. 12:39
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Csakis tanga!Már 13 éve...28/L
2010. febr. 12. 13:26
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyan esetben veszek tangát, ha a férjemnek nagyon tetszeni akarok és tudom, hogy max fél óra és lekerül rólam. Bután hangzik, de a női boxer és hagyományos bugyi párti vagyok. Leggings alá is azt veszek, mert úgyis takar a póló. És véletlenül se érdekel a divat, hogy szexi e ha átlátszik hogy nem tanga van rajtam.
2015. júl. 27. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!