A tanga lehet kényelmes?
én tangát hordok 13 éves korom óta,amikor anyámét felvettem,és le se akartam venni,olyan kényelmes volt..karácsonyra kértem egy tucatot,azóta csak azt tudom elviselni,nekem a nagysggü bugyik nagyon kényelmetlenek..legfeljebb női boxer az amit még felveszek,vagy csipkés franciát,de azt a hagyományosat ki nem bírom,utálom magamon,nem csak a kinézete miatt,egyszerűen nekem elviselhetetlen..
holnap leszek 24! :)
Mi abban a szexi, hogy valami a seggedbe vág, és a végbélnyílástól az e.coli baktériumokat a nemi szerv környékére sodorja?
Az első válaszadó meg egyszerűen a "divat" áldozata :D
Az első válaszadó meg egyszerűen a "divat" áldozata :D
pont hogy az a divat áldozata,akinek kényelmetlen és mégis felveszi!!!És soha nem volt semmiféle betegségem a 11 évi tangahasználat után!!Mondom,mindenki azt vesz fel,ami neki kényelmes+Ha nem kényelmes,de tetszik,akkor el fogja viselni,ha úgy gondolja!Én leírtam az én sztorimat,akkor még nem is volt akkora divat,legalábbis az én korosztályomban..
ma már 24 vagyok :)
08:30
akkor én vagyok a hülye..amikor elkezdtem hordani,kicsi voltam,nem is az volt a divat, a korosztályomon sem volt tanga,most jött vissza megint,és én nem tudok mást hordani!Ez kényelmes!Amúgy anyámat lehet érte okolni,nem a divatot,hogy megengette,de én nem okolom,mert sztem ez pont nekem lett kitalálva..nem is követem a divatot,más öltözködésben sem,külső öltözékre gondolok..
pl rám nem lehetne erőltetni egy csőnadrágot,vagy egy tunikát!ff..az nem az én stílusom..
Én nem azért hordom, mert ilyen meg olyan szekszi. :D
Én attol megyek falnak, ha látszik a "bugyivonal"... Mégha tudom is, hogy nem látszhat, akkor is kiver a viz, ha arra gondolok, hogy mivan, ha látszik?! XD És nekem kényelmes a tanga, nem kell folyton ráncigálni....... :$
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!