Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A tanga lehet kényelmes?

A tanga lehet kényelmes?

Figyelt kérdés
Létezik olyan hogy egy nő kényelmesen érzi magát tangában? tudom h rengetegen hordanak tangát., de én például képtelen vagyok rá mert olyan szinten kényelmetlen számomra hogy az nem igaz. Aki hordja annak valóban kényelmes vagy csak elvisel egy kis kényelmetlenséget a szexisség kedvéért? És aki abban fut?
2010. febr. 9. 22:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%

én tangát hordok 13 éves korom óta,amikor anyámét felvettem,és le se akartam venni,olyan kényelmes volt..karácsonyra kértem egy tucatot,azóta csak azt tudom elviselni,nekem a nagysggü bugyik nagyon kényelmetlenek..legfeljebb női boxer az amit még felveszek,vagy csipkés franciát,de azt a hagyományosat ki nem bírom,utálom magamon,nem csak a kinézete miatt,egyszerűen nekem elviselhetetlen..

holnap leszek 24! :)

2010. febr. 9. 22:46
 2/21 anonim ***** válasza:
27%

Mi abban a szexi, hogy valami a seggedbe vág, és a végbélnyílástól az e.coli baktériumokat a nemi szerv környékére sodorja?

Az első válaszadó meg egyszerűen a "divat" áldozata :D

2010. febr. 10. 01:24
 3/21 anonim ***** válasza:
96%

Az első válaszadó meg egyszerűen a "divat" áldozata :D

pont hogy az a divat áldozata,akinek kényelmetlen és mégis felveszi!!!És soha nem volt semmiféle betegségem a 11 évi tangahasználat után!!Mondom,mindenki azt vesz fel,ami neki kényelmes+Ha nem kényelmes,de tetszik,akkor el fogja viselni,ha úgy gondolja!Én leírtam az én sztorimat,akkor még nem is volt akkora divat,legalábbis az én korosztályomban..

ma már 24 vagyok :)

2010. febr. 10. 07:54
 4/21 anonim ***** válasza:
83%
A leírásodból bizony, hogy a divat áldozata vagy, mert csak az "kényelmes" neked, ami divatos is. Ez eléggé furcsa egybeesés. Mindenesetre szerintem nem kényelmetlen, bár én nem hordok túl sokat, de csak mert nincs semmi okom hordani. Szerintem a franciát csípik legjobban a fiúk :)
2010. febr. 10. 08:30
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor először (igen, divat miatt, mert nem szerettem volna, ha a feszes nadrág alatt látszik a sima bugyi) felvettem, akkor iszonyatosan zavart. Utána jó ideig nem is használtam. Aztán megint fel "kellett" vennem vmiért, és mostanra annyira megszoktam, h már a másik bugyi a kényelmetlen:) Ezt szinte nem is érzem, de a rendes bugyi idegesít. :)
2010. febr. 10. 13:00
 6/21 anonim ***** válasza:
15%
Ritkán veszek fel,nekem kifejezetten kényelmet hogy a valagamban van (:
2010. febr. 10. 13:08
 7/21 anonim ***** válasza:
96%

08:30

akkor én vagyok a hülye..amikor elkezdtem hordani,kicsi voltam,nem is az volt a divat, a korosztályomon sem volt tanga,most jött vissza megint,és én nem tudok mást hordani!Ez kényelmes!Amúgy anyámat lehet érte okolni,nem a divatot,hogy megengette,de én nem okolom,mert sztem ez pont nekem lett kitalálva..nem is követem a divatot,más öltözködésben sem,külső öltözékre gondolok..

pl rám nem lehetne erőltetni egy csőnadrágot,vagy egy tunikát!ff..az nem az én stílusom..

2010. febr. 10. 13:38
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
én is kényelmesen érzem magam tangában... nem is hordok mást.. szóval, igen a válasz:) 26/l
2010. febr. 10. 13:49
 9/21 anonim válasza:
100%
Sztem lehet...Én is csak azthordok és a másik fazonúban furán érzem magam 16/L
2010. febr. 10. 15:14
 10/21 anonim ***** válasza:
83%

Én nem azért hordom, mert ilyen meg olyan szekszi. :D

Én attol megyek falnak, ha látszik a "bugyivonal"... Mégha tudom is, hogy nem látszhat, akkor is kiver a viz, ha arra gondolok, hogy mivan, ha látszik?! XD És nekem kényelmes a tanga, nem kell folyton ráncigálni....... :$

:D

2010. febr. 10. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!